PS5 başkasının hesabını ana hesap yapamıyorum

AjanFiko

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşımla PSN kardeşliği yapmak istiyoruz ve bildiğim kadarıyla benim onun hesabını ana hesap yapmam, onunda benim hesabımı ana hesabı yapması gerekiyor. Ben onun hesabına girince normalde görünmesi gereken "konsol paylaşımı ve çevrimdışı oynama" yazısı yazmıyor. Ne yapabilirim?

1689796177998.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ana hesap yapmanıza gerek yok karşı taraf sizin hesabı ekliyor çevrimdışı olayına onay veriyor, sizde aynı şekilde yapıyorsunuz işlem bitti. Sonrasında diğer kişinin hesabına girip indirme işlemini yapıyorsunuz kendi hesabınızdan oynuyorsunuz.

Hocam ana hesap yapmanıza gerek yok karşı taraf sizin hesabı ekliyor çevrimdışı olayına onay veriyor, sizde aynı şekilde yapıyorsunuz işlem bitti. Sonrasında diğer kişinin hesabına girip indirme işlemini yapıyorsunuz kendi hesabınızdan oynuyorsunuz.

Hocam bende Deluxe aboneliği vardı arkadasim benden GoW indirdi kendi hesabına girince oynayamadı izin de vermiştim çevrimdışı oynamasına.

Hocam bende Deluxe aboneliği vardı arkadasim benden GoW indirdi kendi hesabına girince oynayamadı izin de vermiştim çevrimdışı oynamasına.
Onayda problem olmuş olabilir hocam bende hiçbir abonelik yok. Arkadaşımın deluxe ve ea aboneliklerini çatır çatır kullanabiliyorum. Tekrardan hesapları kaldırın zaten hesap eklerken çevrimdışı oynamaya onay verilsin mi diyor kabul edin. İlk deluxe sahibi olan kişi eklesin, sonra siz ekleyin bir de öyle deneyin derim.

Onayda problem olmuş olabilir hocam bende hiçbir abonelik yok. Arkadaşımın Deluxe ve EA aboneliklerini çatır çatır kullanabiliyorum. Tekrardan hesapları kaldırın zaten hesap eklerken çevrimdışı oynamaya onay verilsin mi diyor kabul edin. İlk Deluxe sahibi olan kişi eklesin, sonra siz ekleyin bir de öyle deneyin derim.

Hocam ben arkadaşımın hesabından kendi hesabıma geçince onun hesabi kapanıyor. Onun kapanmamasinin bir çözümü var mı? Arkadasjm GoW benim hesapta indirdi sonra durdurup kendi hesabında indirdi. Indirme bitince girmeye çalıştı olmadı. Acaba tam olarak nasıl yapmamız gerek? Kendi hesabından koleksiyona bakınca benim oyunlarım gelmiyor.

Hocam ben arkadaşımın hesabından kendi hesabıma geçince onun hesabi kapanıyor. Onun kapanmamasinin bir çözümü var mı? Arkadasjm GoW benim hesapta indirdi sonra durdurup kendi hesabında indirdi. Indirme bitince girmeye çalıştı olmadı. Acaba tam olarak nasıl yapmamız gerek? Kendi hesabından koleksiyona bakınca benim oyunlarım gelmiyor.
Hocam indirmeyi niye durduruyorsunuz anlamadım? İndirmeyi başlatın diğer hesaba geçin. İndirmeyi duraklattığınız için olabilir mi bilmiyorum. Bir de böyle deneyin.

Onayda problem olmuş olabilir hocam bende hiçbir abonelik yok. Arkadaşımın Deluxe ve EA aboneliklerini çatır çatır kullanabiliyorum. Tekrardan hesapları kaldırın zaten hesap eklerken çevrimdışı oynamaya onay verilsin mi diyor kabul edin. İlk Deluxe sahibi olan kişi eklesin, sonra siz ekleyin bir de öyle deneyin derim.

Hocam eğer sorun olmazsa Discord'dan konuşabilir miyiz? Sormak istediğim sorular var da.

Kullanıcılar olarak 2 üyelik de ps inizde duruyor değil mi? Herhangi birinden çıkış yapmıyorsunuz? Profil arası geçişlerle yapacaksınız bu işlermleri

Kullanıcılar olarak 2 üyelik de PS inizde duruyor değil mi? Herhangi birinden çıkış yapmıyorsunuz? Profil arası geçişlerle yapacaksınız bu işlermleri

Hocam ben size şöyle anlatayım:
Kendi hesabımdan arkadaşımın hesabına geciyorum. Ondan sonra kendi hesabıma geri geçtiğimde arkadaşımın hesabi kayıtlardan siliyor. Bunun nedeni nedir? Eğer anlatamadiysam video da atabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı