CemalPelit
Hectopat
Daha fazla
2013'e kadar hiçbir zaman bir konsollara hiç ilgim yoktu fakat 2013'de nedense birden konsol edinesim geldi ve cahil gibi Playstation 4 çıkmadan 3-4 ay önce Playstation 3 aldım. İlk 1, 1.5 sene gayet güzel oynadım ama sonra ilgimi çeken her oyunun bende bulunan konsola çıkmadığını fark edip sıkılmaya başladım. Şuan ise televizyona veya monitöre bağlı bile değil. Rafımda duruyor. Neyse bu konuyu geçelim. Bu sene tekrar konsol edinme isteğim geldi. Açıkçası bilgisayardan sıkıldım. Bilgisayarım yeni oyunları oynatmama izin vermiyor zaten. Mesela Kingdom Come Deliviriance'da çok ısındığı için oynatmıyor. Bu sadece bir örnek ve ben bundan çok sıkıldım. Yeni bilgisayar toplayacak halim yok. Bu yüzden Playstation almayı düşünmeye başladım. Şimdi ise geçmişten kalan bir travma var ki bu beni en çok korkutan şey bu. Zaten Playstation 4 çıkalı 6.5 sene oldu ve Sony her 7 senede bir değiştirmiş konsolunu. Playstation 5 çok uzakta değil gibi görünüyor. Her yerde söylentiler dolanıyor. İşte bu yüzden bu konsolu almaktan korkuyorum ve usulca Playstation 5'i beklemeyi düşünüyorum ve her yazın başında yenileyeceğim 1 yıllık Playstation Plus üyeliyi satın almayı düşünüyorum Size sorularımsa:
1- Sizce konsol oyunculuğuna geçme düşüncem (bilgisayarım doğrultusunda) mantıklı mı?
2- Playstation 5'i beklemeli miyim ve yeni konsol çıkar endişem gereksiz mi?
3- Hangi konsolu alırsam alayım Playstation Plus'ın her ay verdiği 2 oyun yeterli mi?
1- Sizce konsol oyunculuğuna geçme düşüncem (bilgisayarım doğrultusunda) mantıklı mı?
2- Playstation 5'i beklemeli miyim ve yeni konsol çıkar endişem gereksiz mi?
3- Hangi konsolu alırsam alayım Playstation Plus'ın her ay verdiği 2 oyun yeterli mi?
Son düzenleyen: Moderatör: