PS5 bu devirde alınır mı?

Alınır tabii ki. PS5 hala daha yeni bir konsol. 2013'te piyasaya çıkan PS4 hala kullanılıyor, oyun destekliyor. PS5'in de PS4'ten aşağıda kalır bir yanı olacağını düşünmüyorum. Almak istiyorsanız, alın. Beklemek bence kötü bir seçenek. Abonelikle beraber (eğer oynamadıysanız) çok geniş bir oyun kataloğu var.

PS5'in rahatlığı ve grafikleri güzel ancak oyunları çok pahalı. Ama PS5 kolu alıp PC'den FIFA Mortal Kombat baydırman gibi oyunlar oynarsın ve birçok işini PC'den yaparsın PS5 fiyatına çok güzel PC'ler toplanıyor. Yani kısacası tercih meselesi mantıklı bir şey yok yani.

Bence PC her türlü döver konsolu. Ben de PS 4, Xbox Series S ve PC var. PC'den başka yerde takılmıyorum. Ayrıca PC de yapabileceklerinin çoğunu konsolda yapamazsın.

Elindeki oyunları bitirip PS oyunlarının PC'ye gelmesini bekleyebilirsin. Ben öyle yapıyorum açıkçası.

Zaten bende görüşünü destekliyorum.PC ninde PS5 inde iyi oldugu yönler var.Ben sadece fikrimi belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…