PS5 bu devirde alınır mı?

Alınır tabii ki. PS5 hala daha yeni bir konsol. 2013'te piyasaya çıkan PS4 hala kullanılıyor, oyun destekliyor. PS5'in de PS4'ten aşağıda kalır bir yanı olacağını düşünmüyorum. Almak istiyorsanız, alın. Beklemek bence kötü bir seçenek. Abonelikle beraber (eğer oynamadıysanız) çok geniş bir oyun kataloğu var.

Bende birkaç ay önce PC mi yoksa PS5 mi alsam diye düşünüyordum ancak sonradan PC'ye karar verdim. PC de oyun katalogu daha geniş olduğu için benim tercihim PC oldu. Eğer sende oynayacak PlayStation oyunları varsa ve yeni oyunlar çıkana kadar bunlardan sıkılmam diyorsan PS5 al. Ama oynamak istediğin birkaç oyun varsa onlar için PS5 almak bana pek doğru gelmiyor. Eğer sabırlı bir insansan oyunların PC'ye gelmesini bekle ve şu anda klavyeni yenile PS5 kolu al.

PS5'in rahatlığı ve grafikleri güzel ancak oyunları çok pahalı. Ama PS5 kolu alıp PC'den FIFA Mortal Kombat baydırman gibi oyunlar oynarsın ve birçok işini PC'den yaparsın PS5 fiyatına çok güzel PC'ler toplanıyor. Yani kısacası tercih meselesi mantıklı bir şey yok yani.

PS5'in rahatlığı ve grafikleri güzel ancak oyunları çok pahalı. Ama PS5 kolu alıp PC'den FIFA Mortal Kombat baydırman gibi oyunlar oynarsın ve birçok işini PC'den yaparsın PS5 fiyatına çok güzel PC'ler toplanıyor. Yani kısacası tercih meselesi mantıklı bir şey yok yani.
Zaten bende görüşünü destekliyorum.PC ninde PS5 inde iyi oldugu yönler var.Ben sadece fikrimi belirttim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı