S sametlol21 Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 182 21 Haziran 2023 #1 Merhaba. PS5 Call of Duty Modern Warfare 2 Online'da aim assist var mı? Nişan alınca direkt adama kilitleniyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023
Merhaba. PS5 Call of Duty Modern Warfare 2 Online'da aim assist var mı? Nişan alınca direkt adama kilitleniyor mu?
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 21 Haziran 2023 #2 Evet aim assist var. Artı 0 Eksi
KS KS S sametlol21 Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 182 21 Haziran 2023 #3 olvidobc dedi: Evet aim assist var. Genişletmek için tıkla... Ben Apex Legends'te indirdim fakat onda hiç yok ben adamı tutturana kadar adam beni eritiyor. Direkt GTA 5'teki gibi aim assist gibi mi çalışıyor? Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: Evet aim assist var. Genişletmek için tıkla... Ben Apex Legends'te indirdim fakat onda hiç yok ben adamı tutturana kadar adam beni eritiyor. Direkt GTA 5'teki gibi aim assist gibi mi çalışıyor?
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 21 Haziran 2023 #4 sametlol21 dedi: Ben Apex Legends'te indirdim fakat onda hiç yok ben adamı tutturana kadar adam beni eritiyor. Direkt GTA 5'teki gibi aim assist gibi mi çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Hikaye modunda muhtemelen öyledir. Ancak çokluoyuncu modlarında GTA 5'deki gibi yardımcı olmuyor. Artı 0 Eksi
sametlol21 dedi: Ben Apex Legends'te indirdim fakat onda hiç yok ben adamı tutturana kadar adam beni eritiyor. Direkt GTA 5'teki gibi aim assist gibi mi çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Hikaye modunda muhtemelen öyledir. Ancak çokluoyuncu modlarında GTA 5'deki gibi yardımcı olmuyor.
KS KS S sametlol21 Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 182 21 Haziran 2023 #5 olvidobc dedi: Hikaye modunda muhtemelen öyledir. Ancak çokluoyuncu modlarında GTA 5'teki gibi yardımcı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım en iyisi PC'den almak olacak galiba siz oyunu oynadınız mı? Sizce alınmaya değer mi? Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: Hikaye modunda muhtemelen öyledir. Ancak çokluoyuncu modlarında GTA 5'teki gibi yardımcı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım en iyisi PC'den almak olacak galiba siz oyunu oynadınız mı? Sizce alınmaya değer mi?
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 21 Haziran 2023 #6 Bence değmez. Zaten ekim-kazım gibi yeni oyun çıkacak. Warzone modunu ücretsiz oynayabilirsiniz. Önce orada deneyin bi kendinizi. Artı 0 Eksi
Bence değmez. Zaten ekim-kazım gibi yeni oyun çıkacak. Warzone modunu ücretsiz oynayabilirsiniz. Önce orada deneyin bi kendinizi.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 21 Haziran 2023 #7 Deliler gibi hem de. PC oyuncuları olarak bu durumdan müzdaribiz, kullanmayın kardeşim şunu. Artı 0 Eksi
KS KS S sametlol21 Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 182 21 Haziran 2023 #8 olvidobc dedi: Bence değmez. Zaten ekim-kazım gibi yeni oyun çıkacak. Warzone modunu ücretsiz oynayabilirsiniz. Önce orada deneyin bir kendinizi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Şu an Steam'e bağlanılamıyor sizde de bu sorun var mı? Bağlantı yok diyor. Emir M. dedi: Deliler gibi hem de. PC oyuncuları olarak bu durumdan müzdaribiz, kullanmayın kardeşim şunu. Genişletmek için tıkla... Yok ben PC'de kullanmak için dememiştim PS 5'te oynamak için sormuştum Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: Bence değmez. Zaten ekim-kazım gibi yeni oyun çıkacak. Warzone modunu ücretsiz oynayabilirsiniz. Önce orada deneyin bir kendinizi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Şu an Steam'e bağlanılamıyor sizde de bu sorun var mı? Bağlantı yok diyor. Emir M. dedi: Deliler gibi hem de. PC oyuncuları olarak bu durumdan müzdaribiz, kullanmayın kardeşim şunu. Genişletmek için tıkla... Yok ben PC'de kullanmak için dememiştim PS 5'te oynamak için sormuştum
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 21 Haziran 2023 #9 sametlol21 dedi: Yok ben PC'de kullanmak için dememiştim PS 5'te oynamak için sormuştum Genişletmek için tıkla... Ne fark edecek ki, crossplay var her türlü PC oyuncusuyla eşleşiyorsun. Artı 0 Eksi
sametlol21 dedi: Yok ben PC'de kullanmak için dememiştim PS 5'te oynamak için sormuştum Genişletmek için tıkla... Ne fark edecek ki, crossplay var her türlü PC oyuncusuyla eşleşiyorsun.
KS KS S sametlol21 Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 182 21 Haziran 2023 #10 Emir M. dedi: Ne fark edecek ki, crossplay var her türlü PC oyuncusuyla eşleşiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum işte. Nasıl bir aim assist oluyor Apex Legends'te de var diyorlar fakat ben hiç öyle bir şey hissedemedim adamı tutturana kadar karşımdaki beni eritiyor. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Ne fark edecek ki, crossplay var her türlü PC oyuncusuyla eşleşiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum işte. Nasıl bir aim assist oluyor Apex Legends'te de var diyorlar fakat ben hiç öyle bir şey hissedemedim adamı tutturana kadar karşımdaki beni eritiyor.