PS5 CFI modeli nasıl anlaşılır?

QuasimodoDr

Hectopat
Şok'taki PS5 modellerine baktım.
CFI 1216b modeli ise fat dijital 2 kollu olan ilk resimdekini, değilse CD'li Slim 2 kollu modeli almak istiyorum.
Dış kutudan model numarasını nasıl bulabilirim?
Şok uzerinden alınan PS5 iade edilebilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240720_142350_Cepte ok.jpg
    Screenshot_20240720_142350_Cepte ok.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20240720_143027_Cepte ok.jpg
    Screenshot_20240720_143027_Cepte ok.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 75
Konudan birazcik alakasiz ama 800 liraya dualschock 4? Biraz supheli şok marketin çakma mal satacağını düşünmüyorum ama cakma olabilir.

Konudan birazcik alakasiz ama 800 liraya dualschock 4? Biraz supheli şok marketin çakma mal satacağını düşünmüyorum ama cakma olabilir.

Hocam o kol Sony marka değil. Onun için de 800 TL.

Kutunun üstünde ve önünde yazar. Fat kasaya fark vermeyin CD'li Slim alın derim.

Slim kasa çok ses yapıyormuş. CD olarak PS4 Pro oyunlarım var da var RDR 2 gibi ama ben sessiz olsun istiyorum. Şoktaki ürün sıfır CFI 1216b ise alınır ama piyasada olsa CFI 1216a yani CD'li fat kasa alırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Slim kasa çok ses yapıyormuş. CD olarak PS4 Pro oyunlarım var da var RDR 2 gibi ama ben sessiz olsun istiyorum. Şoktaki ürün sıfır CFI 1216b ise alınır ama piyasada olsa CFI 1216a yani CD'li fat kasa alırdım.

Simdi fark ettim sağ olun doubleshock yaziyormus.

''Slim daha sesli'' ya da ''Slim çok ısınıyor'' gibi yorumlara aldanmayın. Kulağımı dayıyorum yine de ses yok. Ki havalar şu an muazzam sıcak, cehennem gibi Ankara. Ona rağmen hiç ses yok, hatta kasanın üstüne elimi getirdiğimde soğukluk geliyor. Fan sesine odaklanmanıza gerek yok, daha ufak bir cihaz olduğu ve bazı modellerin fan modelleri de değişiklik gösterdiğinden daha sesli fana sahip Slimler var. Ama daha fazla ses çıkaranların daha iyi soğutması olduğunu da okumuştum. Fat kasa alınmaz demiyorum, ama Slim daha çok ısınıyor ya da ses çıkarıyor diye Fat kasa almak doğru olmayacaktır.

Slim daha az yer kaplıyor, bir tane de olsa fazladan type-c girişi var ve fazladan yaklaşık 200GB'a yakın yer sunuyor, 1,5 tane RDR2 sığıyor kısaca.

Hangisi ucuza onu alın diyen tayfaya hak veriyorum, hangisi ucuzsa ve güvenilirse onu almalısınız bence de. Ama daha az ısınıyor diye Fat kasa almanızı öneremiyorum, çünkü bence böyle bir şey yok :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı