PS5 digital Edition alınır mı?

sametsafak7

Decapat
Daha fazla  
Bir yakınım yurt dışından aldı ancak şu an satmak istiyor. Fiyat olarak 18 k belirledi sizce alınır mı? CFI-2018b olarak geçiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Almak mantıksız olur yani anladım. Peki ps5 slim mi digital edition mu hangi model hangi sürüm alınması gerekiyor 2. El de fiyat aralığı ne olmalıdır ?

Almak mantıksız olur yani anladım. Peki PS5 Slim mi digital Edition mu hangi model hangi sürüm alınması gerekiyor 2. el de fiyat aralığı ne olmalıdır?

Fiyat aralığı ortalama 17 bin diyebilirim. Öncelikle Slim kasa pek önermiyorum, ısınma sorunu yaşayanlar var. Alabilirsen PS5 CD'li sürüm al direkt, alamazsan da dijital al. Yani Slim değil fat kasa öneriyorum, CFI da 12 almaya dikkat et. O da olmadı 11 al, 10 alma.

FC24 oynarım diyorsan güzel fiyat. Oyun 1K desen 21kya gelmiş oluyor. Ama öbür 18'den pek farkı kalmıyor, 18'e onu alsan. Yanına 3kya DualSense alsan, yine 21 oluyor.

Çok teşekkürler.

FC24 oynarım diyorsan güzel fiyat. Oyun 1K desen 21kya gelmiş oluyor. Ama öbür 18'den pek farkı kalmıyor, 18'e onu alsan. Yanına 3kya DualSense alsan, yine 21 oluyor.

Hocam PS5 dijital Edition çift kollu, kolun birisi sıfır açılmamış kutu, şarj standı açılmamış newdery marka özşanaldan alınmış 2 aylık cihaz fiyatı da 22 k bunu alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…