PS5 Slim Digital Edition alınır mı?

Minumum 60 fps? Konsol hiç kullanmadin sanırsam.

Bütçen kısıtlı ise XB ve Gamepass al diyeceğim fakat iyi bir PC sistemin varsa gerek yok. CD li PS5 ile PS+ al.

Yeni çıkan oyunları kutulu alıp ya satarsın 200 ile 300 lira ucuza yada takaslayip değiştirirsin.
Usta konsol hiç kullanmadım. Series S 1080p de her oyunu sıkıntısız oynatır ise PS5 slim almaktan vazgeçerim Gamepass de uygun görünüyor.

Peki hangisini önerirsin öğrenciyim maddi durumumu zorlamak da istemiyorum.
Series X alırdım. Ps5 ucuz,oyunları inanılmaz pahalı. Bu arada her zaman ps taraftarıydım ben. O en son zam gelene kadar. Ps özel oyunları müthiş ama bir yerde de yavaş be kardeşim. Bu oyun fiyatlarına kim,nasıl yetişsin? Bundan sonra alırsam,sıfırdır. İkinci eldir,kesinlikle Series X alırım.

Özel oyunlara ilginiz varsa PS5, yoksa Xbox almalısınız direkt. Hatta Xbox almak yerine de direkt 4060 Ti veya 4060'lı hazır sistem alarak Game Pass abonesi de olabilirsiniz. PS5 için dijital Store çok pahalı bütçeniz her seferinde el verecekse neden olmasın ama ben her zaman diskli sürüm öneriyorum. CD pazarı az olsa da bitmedi ve ülkemizde gayet 2. el aldığınız oyunu tekrar aldığınız paraya satabiliyor veya takas edebiliyorsunuz emsali oyunla. Ayrıca CD ile internet indirme hızınız yavaşsa internet derdinden de kurtuluyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı