PS5 Digital Edition Fiyatı Belli Oldu!

Yabancılar bunun yüzüne bile bakmıyordur DE olduğu için. Bizimkiler 3 asgari ücretle anca alır. Kar payı da hariç.
Yazık.

Tam tersi bu alet yurtdışındakiler çok daha uygun. TR'de daha ucuz diye bunu tercih edecek adam büyük hata yapar, PS Türkiyenin paylaşımının altında çok iyi fiyat yazan insanların çoğunun dijital sürüm nedir haberi bile olduğunu sanmıyorum.

TR'de fiziksel oyun alıp satarak bir oyunu 30-40 liraya oynamaya çalışıyor insanlar. Dijitalde ise 2 oyun alsan diskliyle arası fiyat farkı kapanıyor zaten, hadi kardeşlikle aldın 4-5 oyun. Bir de taksitle oyun alan bile çok kişi var, dijitalde bu imkan yok. Bir de bu cihazda PS4 diskleri de çalışabileceği için diskli tam TR için.

Bu nedenle Dijital Edition hem işin ekonomik boyutuyla hem de oyunların muhtemel ulaşacağı 150-200 GB boyutlar ve bizim download hızları nedeniyle bize uymuyor aslında. Ben sadece iyi olan PS5 özel oyunlarını alacağım, onlar da yılda 3-4 tane olduğu için Dijital almak istiyorum ama düşününce dijital sürüm daha masraflı.

Ps5 hem 399$ hem 399€ yani €'den değerlendirmek daha mantıklı olmaz mı? Euro 8₺ çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…