PS5 Digital Edition vs Xbox Series S

S olmasa bile X güçlü bunu da inkar edemezsin. Popülarite köleliğine devam edebilirsin. Bende var memnunum 500 TL ile de ömür boyu Game Pass aldım siz de verirsiniz artık bir oyuna 600 TL.
Bunu bir Series X kullanıcısına söylediğinin farkındasın herhalde. Ben de biliyorum neyin ne olduğunu merak etme Yakında PS5 de alacağım. Neden mi? Çünkü PS5'in özel oyunları daha iyi. İkisini de kullanacağım. 3. parti oyunları da daha güçlü olması sebebiyle Series X'ten oynayacağım.
Bende kullanıyorum ne yapayım şimdi? Kullanıp Xbox'a nankörlük eden de var.
Ben objektif yaklaşıyorum, siz kullandığınız şey en iyisidir mantığıyla fanboyluk yapıyorsunuz. Fark bu.

Hocam peki Series S + Ps 5 Dijital Sürüm mantıklı mı?

Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkürler. Elimde oyunların başından kalkabilecek bir PC var ve kararımı PS5'ten yana kullanacağım. Sadece PS5 özel oyunları alacağım diğer oyunları da PC ve Game Pass aracılığı ile oynayacağım. Bu arada bir arkadaş ömür boyu Game Pass yazmış öyle bir şeyi ilk defa duyuyorum biraz daha bilgi verirseniz memnun olurum. Hepinize yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

İzmir'de yaşıyorsanız, PS4'ü satmak isterseniz almayı düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…