@MetinMumcu güzel bir PC'niz varsa Xbox düşünmek bile hata, sadece özel oyunları oynayacaksanız PS5 alın geçin.
Series S'in PS5'ten güçlü olduğunu söyleyen @Jon Snoww'un buna gülmesi biraz ironik...@MetinMumcu güzel bir PC'niz varsa Xbox düşünmek bile hata, sadece özel oyunları oynayacaksanız PS5 alın geçin.
X box>Ps (Game Pass yeter) X Box>Ps X box> Ps Pc> X Box,Ps
S olmasa bile X güçlü, bunu da inkar edemezsin. Popülarite köleliğine devam edebilirsin. Bende var, memnunum. 500 TL ile de ömür boyu Game Pass'imi aldım, siz de verirsiniz artık bir oyuna 600 TL.Series S'in PS5'ten güçlü olduğunu söyleyen @Jon Snoww'un buna gülmesi biraz ironik...
Adam zaten Series X kullanıyor imzasında incelemeleri var hocamS olmasa bile X güçlü, bunu da inkar edemezsin. Popülarite köleliğine devam edebilirsin. Bende var, memnunum. 500 TL ile de ömür boyu Game Pass'imi aldım, siz de verirsiniz artık bir oyuna 600 TL.
Ben de kullanıyorum, ne yapayım şimdi? Kullanıp Xbox'a nankörlük eden de var.Adam zaten Series X kullanıyor imzasında incelemeleri var hocam![]()
Konsol savaşı yapmak için geldiysen buraya yerin burası değil. Xbox firması PS'den büyüktür veya tam tersi olunca ne değişiyor?X box>Ps (Game Pass yeter) X Box>Ps X box> Ps Pc> X Box,Ps
X olacak o S kullanmadığım için bir fikrim yok. X Ps 5 in normal sürümden daha iyi bence.@Jon Snoww hocam siz Series S'e PS5'den güçlü demiştiniz ama, sanırım karıştırdınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.