PS5 dijital sürüm mü yoksa diskli sürüm mü?

jetkiols

Centipat
Daha fazla  
Dijital sürümle normal sürüm arasında ne fark var pek bilmiyorum araştırmalarımda da pek bir şey anlamadım. Sizce hangisini almalıyım? Dijital versiyon mu yoksa diski versiyon mu? (ocakta 18 yaş doğum günü olarak alacaklar Pro bekleyemem)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dijital sürümle normal sürüm arasında ne fark var pek bilmiyorum araştırmalarımda da pek bir şey anlamadım. Sizce hangisini almalıyım? Dijital versiyon mu yoksa diski versiyon mu? (ocakta 18 yaş doğum günü olarak alacaklar Pro bekleyemem)
Selam dostum,

Ben Dijital sürümü aldım daha mantıklı buluyorum.

Store'dan Delux paketini aldım birde senelik 430TL'ye almıştım Delux'de olmayan oyunları da Store'dan alıyordum CD ile oyun almak biraz eskide kaldı.

Hocam dijital sürümde CD oyun oynayamazsınız sadece PS mağazasından alacağınız oyunları oynayabilirsiniz, diskli sürüm ise tam tersi CD oyun koyup oynayabiliyorsunuz. Ikisinin arasında hiçbir performans farkı yok ama dijital sürüm daha hafif ayrıca yakında Slim model çıkacak o tabii daha pahalı, yine performans farkı yok sadece depolaması 200 GB daha fazla, yine daha hafif ve daha küçük o kadar bir de eğer dijital Slim alırsanız daha sonra parasıyla disk okuyucu alarak bir de kapak ekleyerek diskli yapabilirsiniz, oturtma standı da bi güzel 30 dolar kitlediler o da normalde kutuda çıkıyor. Ben diskli öneririm.

Dijital sürümde CD alırsanız takamazsınız sadece PS Store'dan oyun alırsınız normal sürümde ister CD takın oynayın ister PS Store'dan indirip oynayın tek fark biri CDli oyuncular için diğeri normal oyuncular için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı