Gojonun Moru Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 427 4 Ocak 2024 #11 emirrkuru dedi: Benim modelim 1115b yatay kullanıyorum fakat yer sıkıntım olduğu için dik kullanmak istiyorum bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı olmaz bence PS kafeler dik koyuyor eğer risk olsaydı yatay koyarlardı.
emirrkuru dedi: Benim modelim 1115b yatay kullanıyorum fakat yer sıkıntım olduğu için dik kullanmak istiyorum bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı olmaz bence PS kafeler dik koyuyor eğer risk olsaydı yatay koyarlardı.
emirrkuru Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #12 Gojonun Moru dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz bence PS kafeler dik koyuyor eğer risk olsaydı yatay koyarlardı. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıkması halinde termal macununu vs. playstation bayilikleri düzeltiyoru mu ürünüm (yurt dışı)
Gojonun Moru dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz bence PS kafeler dik koyuyor eğer risk olsaydı yatay koyarlardı. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıkması halinde termal macununu vs. playstation bayilikleri düzeltiyoru mu ürünüm (yurt dışı)
herkesbilir Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 153 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-8700 (3.20 GHz) XFX RX 6700 XT Speedster Qick 319 Black Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200 MHz Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #13 Ben de ilk çıkan PS5 var ve aldığım günden beri dik olarak kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Ben de ilk çıkan PS5 var ve aldığım günden beri dik olarak kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
salatamai Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #14 Eutr61 dedi: Masada çok yer olmadığı için dik kullanmak istiyorum ama zararlı olduğu söyleniyor. Doğruluk payı var mı sizce? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok alalı 1.5 ay oldu hep dik kullanıyorum zaten kutusunda bile dik duran bir alet.
Eutr61 dedi: Masada çok yer olmadığı için dik kullanmak istiyorum ama zararlı olduğu söyleniyor. Doğruluk payı var mı sizce? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok alalı 1.5 ay oldu hep dik kullanıyorum zaten kutusunda bile dik duran bir alet.
onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 6 21 Mart 2024 #15 Bu biraz şehir efsanesi, delinin biri kuyuya bir taş attı kırk akıllı çıkaramadı misali.
aslanberg Picopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #16 Kutusundan nasıl çıkıyorsa öyle kullanın.