PS5 DualSense 3000 TL değer mi?

Arishem

Hectopat
Daha fazla  
Sadece orijinal ve oyun oynarken zevk alabileceğim bir konsol arıyorum. En günceli DualSense zaten. D&R'da 3000 TL iken MediaMarkt'ta 3500 TL. D&R güvenilir midir bu konuda? PC'de oynayacağım başka alternatifler varsa sunabilirsiniz.

Başka alternatifler tabiki var xbox veya daha ucuz seçenekler gibi ama ben dualsense'i kişisel olarak sevdiğim için almıştım. Zaten en basit bir mouse bile 1k, bunun için 3k vermek üzmez bence. Ama dikkat etmen gereken şey dualsense'in altında yazan kodu, T1A mı ne olması gerekliydi.

D&R, MediaMarkt gibi yerlerde satılan Dualsense, Bilkom garantili yani distiribütör tarafından getirilmiş. İthalatçı garantili fiyatları da, 2800 TL civarı. Aradaki farka değer bence, gidin distiribütör garantili olanı alın.

Başka alternatifler tabiki var xbox veya daha ucuz seçenekler gibi ama ben dualsense'i kişisel olarak sevdiğim için almıştım. Zaten en basit bir mouse bile 1k, bunun için 3k vermek üzmez bence. Ama dikkat etmen gereken şey dualsense'in altında yazan kodu, T1A mı ne olması gerekliydi.
Sağolun hocam bakacağım o kod olayına.

D&R, MediaMarkt gibi yerlerde satılan Dualsense, Bilkom garantili yani distiribütör tarafından getirilmiş. İthalatçı garantili fiyatları da, 2800 TL civarı. Aradaki farka değer bence, gidin distiribütör garantili olanı alın.
Evet serbest satıcı olan sitelerde 2 yıldan az garantisi oluyor ve kir, parmak izi vs oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı