PS5 DualSense bilgisayarda FC26 ile çalışır mı?

Gablanify

Hectopat
DualSense alıp Bluetooth adaptörü ile bilgisayara bağlayıp oynayabilir miyim?

Not: FC26'yı Steam'den alacağım.

Başka kablosuz gamepad öneriniz varsa açığım ama PS tuş dizilimi olsun.

DualSense alıp Bluetooth adaptörü ile bilgisayara bağlayıp oynayabilir miyim?

Not: FC26'yı Steam'den alacağım.

Başka kablosuz gamepad öneriniz varsa açığım ama PS tuş dizilimi olsun.

PS5’iniz varsa DualSense alınabilir; ancak sadece PC için DualSense alınmaz tabii paranızı çöpe atmak istemiyorsanız. Bütçenizi söyleyin, ona göre yardımcı olalım.

Maksimum 2000 verebilirim. PS5 kolu için bütçe ayıracaktım ama normal bir kol için DualSense bütçesi ayıramam.

Maksimum 2000 verebilirim. PS5 kolu için bütçe ayıracaktım ama normal bir kol için DualSense bütçesi ayıramam.

“Kastettiğiniz gamepadlerin aynı fiyatta DualSense’den daha iyi olduğu” gibi bir gerçek var. Bu yüzden bütçeyi çok düşürürseniz oyun zevkinizi de düşürmüş olursunuz. Ancak “illa 2000 TL sınırı belirledim” derseniz, o bütçeye göre GameSir Nova 2 Lite alabilirsiniz. Eğer bütçeniz biraz daha esnek ve normal bir DualSense fiyatı olarak 3 600–5 000 TL aralığını düşünürsek, en mantıklı seçim GameSir Cyclone 2 ya da GameSir G7 Pro olacaktır.

“Kastettiğiniz gamepadlerin aynı fiyatta DualSense'den daha iyi olduğu” gibi bir gerçek var. Bu yüzden bütçeyi çok düşürürseniz oyun zevkinizi de düşürmüş olursunuz. Ancak “illa 2000 TL sınırı belirledim” derseniz, o bütçeye göre GameSir Nova 2 Lite alabilirsiniz. Eğer bütçeniz biraz daha esnek ve normal bir DualSense fiyatı olarak 3 600–5 000 TL aralığını düşünürsek, en mantıklı seçim GameSir Cyclone 2 ya da GameSir G7 Pro olacaktır.

PS tuş dizilimine ait yok mu hiç? Bir de Fantech revolver 3 varmış biraz baktım.

PS tuş dizilimine ait yok mu hiç? Bir de Fantech revolver 3 varmış biraz baktım.
Simetrik gamepad’ler çok fazla üretilmediği için, fiyatlarına göre özellikleri genelde düşük kalıyor. Bu yüzden asimetrik bir model kullanmanız sizin yararınıza olur. Asimetrik gamepad’e alışmanız da çok uzun sürmez; en fazla 1–2 gün içinde rahatlıkla alışabilirsiniz. Bu nedenle asimetrik bir gamepad almanız daha iyi olacaktır. Ama illa simetrik gamepad alacağım diyorsanız, Fantech Nova Pro v2 veya Fantech Nova II modellerine bakabilirsiniz.

Simetrik Gamepad'ler çok fazla üretilmediği için, fiyatlarına göre özellikleri genelde düşük kalıyor. Bu yüzden asimetrik bir model kullanmanız sizin yararınıza olur. Asimetrik Gamepad'e alışmanız da çok uzun sürmez; en fazla 1–2 gün içinde rahatlıkla alışabilirsiniz. Bu nedenle asimetrik bir gamepad almanız daha iyi olacaktır. Ama illa simetrik gamepad alacağım diyorsanız, Fantech Nova Pro v2 veya Fantech Nova II modellerine bakabilirsiniz.

Tamamdır teşekkürler öneriler için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı