PS5 DualSense joystick yapış yapış oldu

bertuğ23

Femtopat
Katılım
23 Aralık 2023
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, kendi DualSense Joystick'imin ( yanlış biliyor olabilirim yani iki tane hareket etmeyi sağlayan yuvarlak yapıda olanlardan) elime değdirdiğimde sanki yapıştırıcı sürülmüş gibi bu sorun sadece sol joystick de geçerli nasıl çözebilirim veya aynı durumu yaşayanlar var mı?
 
Yağlı bir şey yedikten sonra dokunmuş olabilirsin 4 yıldır kullanıyorum bende böyle bir sorun yok.
 
Kolonyalı mendille sil.

Sildim çoğunlukla geçti fakat gene de hâlâ var.

Yağlı bir şey yedikten sonra dokunmuş olabilirsin 4 yıldır kullanıyorum bende böyle bir sorun yok.
Oyun başında bir şeyler yemem fakat elim terlediği zamanlar oluyor acaba ondan mıdır veya konsol güneş gören yerde duruyor o yüzden de olabilir
 
Hocam neden bahsettiğinizi çok iyi anlıyorum çünkü geçtiğimiz yaz 3 ay evde yatan DualSense'imde aynı sorunu yaşayıp anlam verememiştim. Çok da takmayarak Sleepy'in şu meşhur temizleme mendilleriyle bir iki kere silmiştim ve tamamen geçmişti o bahsettiğiniz yapışkan doku. Sonra da tekrarlamadı.
 
Sildim çoğunlukla geçti fakat gene de hâlâ var.

Oyun başında bir şeyler yemem fakat elim terlediği zamanlar oluyor acaba ondan mıdır veya konsol güneş gören yerde duruyor o yüzden de olabilir.

Günşıneş gören yerde durmasın ve konsolu günde 1 defa arkada dediği gibi silin yeniden olmazsa eliniz terlediği zaman oyunu menüye alıp 10 dakika mola verebilirsiniz veya soğuk bir bölgede oynayabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı