PS5 DualSense kolu kullanmadığımda ne yapmalı?

Sayonara8

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar konuda da belirttiğim gibi PS5 DualSense kolumu yeni aldım daha bugün geldi. Şimdi bu kolu ben bilgisayarda kullanıyorum ama her zaman kolla oyun oynamıyorum o yüzden sürekli aktif olmasın yani açık kalmasın diye ne yapmalıyım? Bluetooth'u kapatsam yeterli olur mu? Kol kapalı kalsın istiyorum şarjı bitmesin yıpranmasın yani. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konuda da belirttiğim gibi PS5 DualSense kolumu yeni aldım daha bugün geldi. Şimdi bu kolu ben bilgisayarda kullanıyorum ama her zaman kolla oyun oynamıyorum o yüzden sürekli aktif olmasın yani açık kalmasın diye ne yapmalıyım? Bluetooth'u kapatsam yeterli olur mu? Kol kapalı kalsın istiyorum şarjı bitmesin yıpranmasın yani. Ne yapabilirim?

Hocam konudan biraz bağımsız ama Bluetooth'ta gecikme olmuyor mu PC'de olduğu için bir de PC için kullanıcaksanız DualSense doğru tercih değil pek de.

Kullanmadığınızda kapatmanız yeter hocam tuşa basılı tutarak.

Hocam konudan biraz bağımsız ama Bluetooth'ta gecikme olmuyor mu PC'de olduğu için bir de PC için kullanıcaksanız DualSense doğru tercih değil pek de.

Kullanmadığınızda kapatmanız yeter hocam tuşa basılı tutarak.
Gecikme yok gibi biraz denedim ama bilmiyorum belkide farketmemişimdir ama güzel yani rahatca oynanıyor.

PS tuşuna 10 saniye basılı tutunca kol kapanıyor.
Teşekkürler şuan bişey yapmama rağmen kendi kendine ışıkları söndü kendi kendine kapanıyor galiba oynamayınca

Gecikme yok gibi biraz denedim ama bilmiyorum belki de fark etmemişimdir ama güzel yani rahatça oynanıyor.

Teşekkürler şu an bir şey yapmama rağmen kendi kendine ışıkları söndü kendi kendine kapanıyor galiba oynamayınca.

Memnunsanız sorun yok kapatma konusundada ekstra bir özene gerek yok hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı