Çözüldü PS5 DualSense PC'de kablosuz kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

treppen

Kilopat
Merhaba, PS5 DualSense kolu almayı düşünüyorum fakat PC'de kablosuz bir şekilde kullanabiliyor muyum? Bilgisayarımda Bluetooth özelliği var. Bu özellik ile kablosuz kullanılıyor diye birkaç yorum gördüm. Sizlere de sormak istedim.

Çözüm
Steam'de %100 çalışır. Çalışmayan Xbox kolu isteyen oyunlar için de DS4Windows indirip kolu XInput gibi tanıtırsınız diğer oyunlarda da çalışır.
Merhaba, PS5 DualSense kolu almayı düşünüyorum fakat PC'de kablosuz bir şekilde kullanabiliyor muyum? Bilgisayarımda Bluetooth özelliği var. Bu özellik ile kablosuz kullanılıyor diye birkaç yorum gördüm. Sizlere de sormak istedim.
evet ama bluetooth u öyle sadece bir açma tuşu ile bağlayamazsınız açma tuşu ile share tuşuna aynı anda basılı tutun ışıkları yanacak zaten ama geri ps5 e bağlamak için kablo lazım

Steam'de %100 çalışır. Çalışmayan Xbox kolu isteyen oyunlar için de DS4Windows indirip kolu XInput gibi tanıtırsınız diğer oyunlarda da çalışır.
1748532482760.png

Steamde bazı oyunlarda sadece USB yazıyor. Bu oyunlarda nasıl kablosuz kullanacağım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı