PS5 DualSense'de drift meydana geliyor

Sly dragon

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese selamünaleyküm.

Arkadaşlar son bir iki gündür DualSense kolunda drift sorunu yaşıyorum. Düzeltmek için joyistiğin iç tarafına üfledim sağa sola oynattım ama sadece kısa süreli düzeliyor. Bana kalıcı bir çözüm önerebilecek var mı?

Şimdiden teşekkür ederim

Herkese selamünaleyküm.

Arkadaşlar son bir iki gündür DualSense kolunda drift sorunu yaşıyorum. Düzeltmek için joyistiğin iç tarafına üfledim sağa sola oynattım ama sadece kısa süreli düzeliyor. Bana kalıcı bir çözüm önerebilecek var mı?

Şimdiden teşekkür ederim
Hocam onun tamir edilmesi gerek yoksa düzelmiyor,Ankaradaysanız önerebileceğim yer var

Hocam maalesef o sorun kronik. Manyetik motor uygulaması yapan yerler var. Karbon şerit yerine mıknatıs oluyor. Ayrıca daha stabil kontrol de sağlıyor.

Hocam onun tamir edilmesi gerek yoksa düzelmiyor,Ankaradaysanız önerebileceğim yer var
Maalesef Gebze de yaşıyorum ayrıca tamir ücreti ne kadar bilgin var mı?

Hocam maalesef o sorun kronik. Manyetik motor uygulaması yapan yerler var. Karbon şerit yerine mıknatıs oluyor. Ayrıca daha stabil kontrol de sağlıyor.
Hocam ben bir yerde görmüştüm Wd40 diye bir pas sökücü varmış.Onunla düzelmesi mümkün mü?

Hocam ben bir yerde görmüştüm Wd40 diye bir pas sökücü varmış.Onunla düzelmesi mümkün mü?
Benim yaptırdığım yer şu an 500 tlye yapıyor ama orası normalden ucuzdu tahminim 750-1000 fln isterler,direkt bir parçayı değiştirdi çünkü ama başk şekilde yapılıyorsa daha ucuz olabilir

Hocam karbon şerit zamanla aşındığından dolayı drift oluyor. Ben de gebze'de yaşıyorum. Manyetik motor yaptırmanı öneririm drift denen şey hayatından tam anlamıyla siliniyor. Yasak mı söylemek bilmiyorum fakat Bizimps yazarsan instagrama ordan ulaşabilirsin ben yaptırdım memnunum.

Hocam geçen gün wd40 kullanan birisi vardı sanırsam gene bu forumdaydı, trigger tuşu kullandıktan sonra çalışmıyordu. Elektronik şeylerde kullanılmaması gerekir tarzı yorumlar gelmişti bence hiç bulaşmayın. Zaten sorun pas ile alakalı değil, fiziksel bir aşınma oluyor ps5 kolu gibi hall effect veya tmr kullanmayan joysticklere sahip kollarda, orası aşındığı için de önceki kadar sabit kalmıyor olay bundan ibaret. Değişmesi gerek joysticklerin

Hocam geçen gün wd40 kullanan birisi vardı sanırsam gene bu forumdaydı, trigger tuşu kullandıktan sonra çalışmıyordu. Elektronik şeylerde kullanılmaması gerekir tarzı yorumlar gelmişti bence hiç bulaşmayın. Zaten sorun pas ile alakalı değil, fiziksel bir aşınma oluyor ps5 kolu gibi hall effect veya tmr kullanmayan joysticklere sahip kollarda, orası aşındığı için de önceki kadar sabit kalmıyor olay bundan ibaret. Değişmesi gerek joysticklerin
Daha alalı 3 ay olmuştu halbuki

Daha alalı 3 ay olmuştu halbuki
Malesef potansiyometre sticklerin sorunu bu hocam, ne zaman drift yapar bilemiyoruz. O yüzden son zamanlarda özellikle forumlarda bas bas bağırmaya çalışıyorum hall effect veya tmr joystick alın diye lakin xbox kolu sevdalısı birkaç arkadaş tarafından sevilmiyor yazdıklarım. Eğer değiştirme imkanınız varsa arkadaşın dediği yerden hall effect veya tmr teknolojili bir joystick taktırmanız en iyisi olur, hem daha uzun ömürlü olur hem de daha hassas olur kolun algılaması

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı