PS5 duvarın önüne koyulur mu?

• Konuyu başlatan SDNZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.002

SDNZ

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İçerik Üreticisi
Merhaba arkadaşlar, PlayStation 5'i duvarına önüne koymamda bir sakınca var mıdır? Yoksa arkası daha boş olan bir yere mi yerleştireyim? Isınma sorunu olmasından korkuyorum. Ayrıca bir şey daha sormak istiyorum ek olarak. Dün gece saatlerinde yere biraz su döküldü, PS5'e de biraz sıçradı ama çok az, damla damla tanecikler. Bugüne kadar bir sorun olmadı ileride olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, PlayStation 5'i duvarına önüne koymamda bir sakınca var mıdır? Yoksa arkası daha boş olan bir yere mi yerleştireyim? Isınma sorunu olmasından korkuyorum. Ayrıca bir şey daha sormak istiyorum ek olarak. Dün gece saatlerinde yere biraz su döküldü, PS5'e de biraz sıçradı ama çok az, damla damla tanecikler. Bugüne kadar bir sorun olmadı ileride olur mu?
PS5'e su dökmezsin be.
Isınma olacağını sanmıyorum deneyerek yerleştirmeniz en iyisi olur.

Arkasında boşluk olsun, ona dikkat edin yoksa sistem fazla ısınabilir.
Ayrıca bir şey daha sormak istiyorum ek olarak. Dün gece saatlerinde yere biraz su döküldü, PS5'e de biraz sıçradı ama çok az, damla damla tanecikler. Bugüne kadar bir sorun olmadı ileride olur mu?
Bir şey olmaz, kısa bir süre içinde ısıdan dolayı kurumuştur zaten.

Ürünü kapatmıştım ilk döküldüğü anda, kurumamış olabilir. Ama dediğim gibi çok çok az vardı damlacık. Su Playstationun üstüne dökülmemişti zaten, zeminden sıçradı biraz. Yine de bir şey olmaz değil mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı