PS5 Elden Ring mi PC Elden Ring mi?

Pc elden ring mi ps5 elden ring mi

• Oy verenlerin toplamı
    14

Trkdmrl

Kilopat
Şimdi bende PS5'te var iyi bir bilgisayarda var ama ben PlayStation kolunu çok iyi kullanamıyorum. Call of Duty falan oynayamam hiçbir şekilde kolda çok zor oluyor. Elden Ring'de de aynı zorluğu yaşar mıyım? ona göre bilgisayardan almayı mantıklı buluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bende PS5'te var iyi bir bilgisayarda var ama ben PlayStation kolunu çok iyi kullanamıyorum. Call of Duty falan oynayamam hiçbir şekilde kolda çok zor oluyor. Elden Ring'de de aynı zorluğu yaşar mıyım? ona göre bilgisayardan almayı mantıklı buluyorum.
Controller'ı kullanmakta ben de zorlanıyorum, etksini Bloodborne'da çok yaşadım. Ayrıca mouse-klavye Elden Ring'de çok daha keyif verecektir senin açından konuşursak, zor ama alışınca kolay ve keyifli.

Controller'ı kullanmakta ben de zorlanıyorum, etksini Bloodborne'da çok yaşadım. Ayrıca mouse-klavye Elden Ring'de çok daha keyif verecektir senin açından konuşursak, zor ama alışınca kolay ve keyifli.

Hangisinde oynayayım peki sence.

Bloodborne ve demon souls(PC'de yoklar ☹) disinda FromSoftware tarafindan yapilmis her souls like oyunu klavye fare ile platinledim alisinca koldan cok daha kolay açıkçası.

Klavye fareyle mi oynayayım yani?

Gamepad'den oynamak daha rahat olacaktır. Nişan almanızı gerektirmeyen hemen hemen tüm oyunlarda Gamepad daha kolay kullanıma sahip. Call of Duty'i oynayamamanız normal. FPS oyunları oldukça zor Gamepad'den. PS de 40-45 fps'lerde oynandığını duymuştum en azından oyun çıktığında öyleydi. Şuan durum ne bilmiyorum ama PC'de iyi bir PC ile Ultra'da sorunsuz oynarsınız.

Gamepad'den oynamak daha rahat olacaktır. Nişan almanızı gerektirmeyen hemen hemen tüm oyunlarda gamepad daha kolay kullanıma sahip. Call of Duty'i oynayamamanız normal. FPS oyunları oldukça zor Gamepad'den. PS de 40-45 FPS'lerde oynandığını duymuştum en azından oyun çıktığında öyleydi. Şu an durum ne bilmiyorum ama PC'de iyi bir PC ile Ultra'da sorunsuz oynarsınız.

Sence.

Gamepad'den oynamak daha rahat olacaktır. Nişan almanızı gerektirmeyen hemen hemen tüm oyunlarda gamepad daha kolay kullanıma sahip. Call of Duty'i oynayamamanız normal. FPS oyunları oldukça zor Gamepad'den. PS de 40-45 FPS'lerde oynandığını duymuştum en azından oyun çıktığında öyleydi. Şu an durum ne bilmiyorum ama PC'de iyi bir PC ile Ultra'da sorunsuz oynarsınız.

Peki God of War: Ragnarök gibi bir oynanış tarzı mı var yani öyle bir oyun mu öyleyse oynayabilirimde o yüzden gidip de büyülerde nişan almam gerekirse sıkıntı yaşamayım PlayStation'da.

Peki God of War: Ragnarök gibi bir oynanış tarzı mı var yani öyle bir oyun mu öyleyse oynayabilirimde o yüzden gidip de büyülerde nişan almam gerekirse sıkıntı yaşamayım PlayStation'da.
Herhangi bir şeyi nişan almanıza gerek yok diye hatırlıyorum. Bir tek oklar vardı ki kendi oyunumda hiç kullanmadım kullananda neredeyse hiç görmedim. R3'e basarak düşmana kilitlenerek atıyorsunuz büyüleri o yüzden aim alma gibi bir durum yok. Bence PC'den Dualsense ile oynayın.

Şimdi bende PS5'te var iyi bir bilgisayarda var ama ben PlayStation kolunu çok iyi kullanamıyorum. Call of Duty falan oynayamam hiçbir şekilde kolda çok zor oluyor. Elden Ring'de de aynı zorluğu yaşar mıyım? Ona göre bilgisayardan almayı mantıklı buluyorum.

Kol ile oynamanı tavsiye ederim. Çünkü oyun klavye ile daha zor. PC üzerinden kol bağlayarak oynarsan daha çok keyif alırsın. PS tarafını bilmiyorum ama eğer sıkılırsan PC tarafında modlama yapma imkanın var. Aim almalık bir şey yok oyunda zaten sağ analoğa bastırdığında karşındaki adama kitleniyorsun. Klavye ile oynarken kilitlenme tuşunu bilmiyorum ama tuşları çok karman çormandı. Klavyeyi desteklemediğini söylemişlerdi bana. Shift ile zıplıyor space ile koşuyorsun falan. Çok alışamamıştım. Belki sende de aynısı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı