Gloin oğlu Gimli
Hectopat

Oyun oynarken çok fazla ses olmayan sahnelerde fan sesini duyuyorum ancak arkadaşım hiç gelmediğini söylüyor. ( Oyun İt Takes Two). Neden olabilir?

Hocam televizyon ünitesi dar olduğu için televizyon ile arasında 1-2 cm var, ayrıca düşmemesi için yatay kullanıyorum.Konumlandırman nasıl zor hava alıyor olabilir veya bulunduğu ortam sıcak olabilir.
Konumlandırman nasıl zor hava alıyor olabilir veya bulunduğu ortam sıcak olabilir.
Dik mi durması lazım yatay mı durması lazım? Genelde dik tuttuklarını gördüm ama bazıları yatay koyuyor.
Benimde net bilgim yok, ben nesnelere çok bitişik olmamalı anlamında söyledim. Ps5'in fan çıkışı nerede bilmiyorum xbox'da dik durması daha sağlıklı oluyor çünkü fan ve hava çıkışı üstte ve havayı kendi halinede bıraksan ısınan hava yukarı doğru çıkar.Dik mi durması lazım yatay mı durması lazım? Genelde dik tuttuklarını gördüm ama bazıları yatay koyuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.