ibrahim6337
Hectopat
Arkadaşlar FC 25 alınır mı? Oyun hak ediyor mu fiyatını şu an yoksa beklemek mi lazım?
UT oynayacaksan biraz geç kaldın millet dehşet kasıldı fakat kariyer vs. oynayacaksan daha sağlam bi indirim bekle bence bu fiyata değecek bir oyun asla değil.Arkadaşlar FC 25 alınır mı? Oyun hak ediyor mu fiyatını şu an yoksa beklemek mi lazım?
Çift kol oynamayı düşünüyorum ara da da online vaziyet böyle şöyle bi durumda ne yapim sizceUT oynayacaksan biraz geç kaldın millet dehşet kasıldı fakat kariyer vs. oynayacaksan daha sağlam bi indirim bekle bence bu fiyata değecek bir oyun asla değil.
Beklesen bile çok bir fiyat değişimi olmaz. Gerçekten seviyorsan futbol oyunlarını alabilirsin zevk meselesi biraz da
İndirim kısmını pek bilmem fiyatı kalıcı değişmez anlamında demiştim ama pek açıklayıcı yazmamışım kusura bakmayın.Dostum kasım'ın 19'unda Kara Cuma indirimi geliyor. Beklemeni tavsiye ederim, bende onu bekliyorum.
Dediğinize katılmıyorum. Önceki dönem FC 24 yarın fiyatına düşmüştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.