Çözüldü PS5 FC26'da yüksek ping problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maysterouses

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

PS5 salonumda, internetim bilgisayar odamda. FC26 oynarken min 60 ve istikrarsız şekilde dalgalı halde maçların çoğunluğunda 100-200-300-60 arası değişken değerlerde, bazen de bir iki defa anlık 1000-2000 değerleri arasına ping çıkıyor, hatta oyunum kasıyor, donuyor.
Sorun sizce Wi-Fi ağına uzak olması mı? PS5 üzerinden kontrol ettiğimde %61 gibi bir çekme değeri vardı diye hatırlıyorum.
İnterneti içeri, PS5'i odaya götüremem, bunların dışında nasıl bir çözüm bulabilirim?
Sorun Wi-Fi ise çekim alanını artırma ya da başka nasıl bir şeyle çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kaliteli bir router yoksa ve araya da duvarlar giriyorsa kablosuz bağlantının sağlıklı olmaması normal. Kablo ile bağlantı yapabilirsiniz.
Kaliteli bir router yoksa ve araya da duvarlar giriyorsa kablosuz bağlantının sağlıklı olmaması normal. Kablo ile bağlantı yapabilirsiniz.

Çözüm
Araya duvarlar giriyor, haricinde kablo çekmek zor olabilir odadan kilere oradan salona çekmek zorunda kalacağım. Router bakayım, haricinde farklı bir problem görmediğinizi düşünüyorum.

Router öneriniz olur mu?

Arada çok mesafe varsa ve duvar sayısı da fazlaysa güçlü bir router almanız gerekir. Kablo en sağlıklı çözüm olur. Ancak router almaya karar verirseniz bu konuyu referans göstererek yeni bir konu açmalısınız.

Araya duvarlar giriyor, haricinde kablo çekmek zor olabilir odadan kilere oradan salona çekmek zorunda kalacağım. Router bakayım, haricinde farklı bir problem görmediğinizi düşünüyorum.

Router öneriniz olur mu?

Duvarın en altından küçük bir delik açıp kabloyu yönlendirebilirsiniz. Ben öyle yaptım, kablo bile gözükmüyor evde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı