3 329490 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 3 14 Şubat 2021 #11 Mtbzks dedi: Sadece 1 kere oldu bir daha olacağını zannetmem. Tek seferden bir hata meydana gelmesi çok saçma olurdu. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum. Sonuçta bu aleti test etmişlerdir elbet, ona göre de bir çözüm yapmışlardır diye ümit ediyorum. Tek seferde bir şey olmaz ama yine de deneyin. Sonucu buraya yazın biz de bilgilenelim.
Mtbzks dedi: Sadece 1 kere oldu bir daha olacağını zannetmem. Tek seferden bir hata meydana gelmesi çok saçma olurdu. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum. Sonuçta bu aleti test etmişlerdir elbet, ona göre de bir çözüm yapmışlardır diye ümit ediyorum. Tek seferde bir şey olmaz ama yine de deneyin. Sonucu buraya yazın biz de bilgilenelim.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #12 Sorun olmaz. Zaten içinde SSD var, veri kaybı yaşamanız ya da bozulması bayağı zor.
3 329490 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 3 14 Şubat 2021 #13 Hüseyin42 dedi: Sorun olmaz. Zaten içinde SSD var, veri kaybı yaşamanız ya da bozulması bayağı zor. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız. SSD'ler HDD'ye göre daha dayanıklı oldukları için sorun olacağını sanmıyorum.
Hüseyin42 dedi: Sorun olmaz. Zaten içinde SSD var, veri kaybı yaşamanız ya da bozulması bayağı zor. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız. SSD'ler HDD'ye göre daha dayanıklı oldukları için sorun olacağını sanmıyorum.