Muhammet.xl
Decapat
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay sonra PS 5 almayı düşünüyorum. Sizce fiyatlar artış gösterir mi, yoksa şimdi mi almalıyım? Bir de bizim televizyon internet sağlamıyor. Yani bu sorun olur mu?
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay sonra PS 5 almayı düşünüyorum. Sizce fiyatlar artış gösterir mi, yoksa şimdi mi almalıyım? Bir de bizim televizyon internet sağlamıyor. Yani bu sorun olur mu?
Akakçe'de şu an en ucuz bu var buradan almanızı önerim Türkiye garantili olanlar çok pahalı ve hiçbir fark yok buradan alın bence PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe yani GTA 6'nın çıkışı yaklaştıkça fiyatlar artar ama şimdi almakta fayda var televizyon sorun çıkarmaz PS 5'in içinde zaten Wi-Fi modül var yani zaten internete PS 5 ile bağlanacaksın sorun çıkmaz bir de yani oyunlara verecek paran çok yoksa Series X öneririm 2 katı fiyat farkı oyunlar var hocam araştırın görürsünüz Game Pass'te var aynı zamanda teşekkürler.
Hocam dijital mi yoksa standart mı iyi?
Dijital alın CD yer kaplıyor ve çizilme riski var ve bulunmasıda sorun al sat yaparkende zor güven sıkıntısı çizik var mı diye falan zaten bir oyun 1500 TL 1000 TL 2000 TL ise aradaki farka değmez koleksiyona da gerek yok zaten.
rica ederimYardımların için sağ ol.
Rica ederim.
A hocam şimdi okuyunca tekrar düşündüm de şimdi bizim Wi-Fi hemen televizyonun alt kısmında televizyon eski biraz ve akıllı değil ben şimdi PS 5 dijital alırsam bu televizyon ile internete bağlanabilecek miyim? Orayı tam anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.