PS5 fiyatları yükselir mi? Buna göre şimdi mi almak daha mantıklı yoksa daha sonra mı?

Muhammet.xl

Decapat
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay sonra PS 5 almayı düşünüyorum. Sizce fiyatlar artış gösterir mi, yoksa şimdi mi almalıyım? Bir de bizim televizyon internet sağlamıyor. Yani bu sorun olur mu?

Sahibinden'de sıfır 17kya satanlar var.

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay sonra PS 5 almayı düşünüyorum. Sizce fiyatlar artış gösterir mi, yoksa şimdi mi almalıyım? Bir de bizim televizyon internet sağlamıyor. Yani bu sorun olur mu?

Akakçe'de şu an en ucuz bu var buradan almanızı önerim Türkiye garantili olanlar çok pahalı ve hiçbir fark yok buradan alın bence PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe yani GTA 6'nın çıkışı yaklaştıkça fiyatlar artar ama şimdi almakta fayda var televizyon sorun çıkarmaz PS 5'in içinde zaten Wi-Fi modül var yani zaten internete PS 5 ile bağlanacaksın sorun çıkmaz bir de yani oyunlara verecek paran çok yoksa Series X öneririm 2 katı fiyat farkı oyunlar var hocam araştırın görürsünüz Game Pass'te var aynı zamanda teşekkürler.

Akakçe'de şu an en ucuz bu var buradan almanızı önerim Türkiye garantili olanlar çok pahalı ve hiçbir fark yok buradan alın bence PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe yani GTA 6'nın çıkışı yaklaştıkça fiyatlar artar ama şimdi almakta fayda var televizyon sorun çıkarmaz PS 5'in içinde zaten Wi-Fi modül var yani zaten internete PS 5 ile bağlanacaksın sorun çıkmaz bir de yani oyunlara verecek paran çok yoksa Series X öneririm 2 katı fiyat farkı oyunlar var hocam araştırın görürsünüz Game Pass'te var aynı zamanda teşekkürler.

Hocam dijital mi yoksa standart mı iyi?

A hocam şimdi okuyunca tekrar düşündüm de şimdi bizim Wi-Fi hemen televizyonun alt kısmında televizyon eski biraz ve akıllı değil ben şimdi PS 5 dijital alırsam bu televizyon ile internete bağlanabilecek miyim? Orayı tam anlamadım.

Evet hocam zaten PS 5'te dediğim gibi Wi-Fi modulü falan var onunla bağlanacaksınız internete zaten sanırsım konsolda YouTube Netflix vb var diye biliyorum mesela PS5 konsollarında YouTube'u ayarlama YouTube'yi ayarlayacaksın PS 5'te sonra isteğin zaman gireceksin TV zaten görüntüyü verecek sadece.

HDMI girişi olsun tüplü televizyonda bile çalışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı