PS5 Forza Horizon standart Edition alınır mı?

Skrpe1

Decapat
Daha fazla  
PS5 için ne zamandır araba oyunu düşünüyordum. Forza Horizon 5 çıkacagı için almak istiyorum ama standart Edition almak ne kadar mantıklı onu bilemedim. Diger versiyonlarını alamam ancak FC 25 de henüz almadım o da 1600 lira şu anda. Hangisini almak daha mantıklı, ya da indirim mi beklemeliyim?

PS5 için ne zamandır araba oyunu düşünüyordum. Forza Horizon 5 çıkacagı için almak istiyorum ama standart Edition almak ne kadar mantıklı onu bilemedim. Diger versiyonlarını alamam ancak FC 25 de henüz almadım o da 1600 lira şu anda. Hangisini almak daha mantıklı, ya da indirim mi beklemeliyim?

FC 25 yakında plusa gelir, ama Plus da zamlı. FC 25 870 TL'ye falan düşmüştü. Tekrar düşer, FC 25'i bekle.

FC 25 yakında plusa gelir, ama Plus da zamlı. FC 25 870 TL'ye falan düşmüştü. Tekrar düşer, FC 25'i bekle.

FC 24 de 500 lira oldukdan sonra bir daha indirime girmemişti o yuzden emin olamadim ayrica plusa gelme gibi bir mevzusu varsa almama gerek yok o zaman.

Peki Forza alınır mı? FC 25 yerine FC26 da alabilirim yazın çalışacagım için.

Standart sürüm kesinlikle alma hocam sonradan premiuma yükseltmek çok mantıksız 1000 lira zarar ediyorsunuz size tavsiyem indirimle ya Forza'nın full sürümünü ya FC 25'i güzel bir indirim gelirse onu almanı ikisini de almam nerdesiniz Temmuz'da FC26 ön siparişi açılıyor onu alabilirsiniz.

Standart sürüm kesinlikle alma hocam sonradan premiuma yükseltmek çok mantıksız 1000 lira zarar ediyorsunuz size tavsiyem indirimle ya Forza'nın full sürümünü ya FC 25'i güzel bir indirim gelirse onu almanı ikisini de almam nerdesiniz Temmuz'da FC26 ön siparişi açılıyor onu alabilirsiniz.

Hocam arkadasimda alacak olunca mecbur standart sürüm aldim FC26 dedigim gibi almam cok muhtemel eger yeni oyununda bir degisiklik olursa FC26 alacagim DLC paketleri cok onemliyse onu da yukseltebilirim geregi var midir sizce.

FH5'i standart sürüm almaya değmez. DLC ile gelen içerikler oldukça iyi. Özellikle Ralli Adası DLC'si ve çoğu yeni model olan DLC arabaları. Bütçenizi zorlayıp Premium sürümü tercih etmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı