SKY1312 Zeptopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde Hepsiburada'daki bir satıcıdan gamepad aldım ve üzerindeki yazıların silikliği ve kutudaki eskilik ve yırtıklar beni kuşkuya soktu. Bilgili arkadaşlar cevap verebilir mi? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-04-23 at 12.05.16.jpeg 203,6 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde Hepsiburada'daki bir satıcıdan gamepad aldım ve üzerindeki yazıların silikliği ve kutudaki eskilik ve yırtıklar beni kuşkuya soktu. Bilgili arkadaşlar cevap verebilir mi?
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.212 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #2 Sahtelerde yazılar biraz daha koyu oluyor bildiğim kadarıyla. Artı 0 Eksi
Mearty Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 894 Çözümler 3 24 Nisan 2025 #3 PlayStation®Accessories Kontrol cihazınızı PlayStation®5 konsolu veya PlayStation®4 konsolu dışında bir cihaza Bluetooth® ile nasıl bağlayacağınız gibi talimatları açıklar. controller.dl.playstation.net Bu yazılımla cihazı tanıyacak mı diye bakar mısınız? Artı 0 Eksi
PlayStation®Accessories Kontrol cihazınızı PlayStation®5 konsolu veya PlayStation®4 konsolu dışında bir cihaza Bluetooth® ile nasıl bağlayacağınız gibi talimatları açıklar. controller.dl.playstation.net Bu yazılımla cihazı tanıyacak mı diye bakar mısınız?
django06 Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 578 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #4 Sahte mi bilmiyorum ama yazıların silikliği önemli değil. Birkaç versiyonu var kolun. Benimkinde de yazı silik diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Sahte mi bilmiyorum ama yazıların silikliği önemli değil. Birkaç versiyonu var kolun. Benimkinde de yazı silik diye hatırlıyorum.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.212 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #5 django06 dedi: Sahte mi bilmiyorum ama yazıların silikliği önemli değil. Birkaç versiyonu var kolun. Benimkinde de yazı silik diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence Astro boot ücretsiz oyunu var onu indirsin. Bu oyunda dualsense özelliğini kullanıyor. Herhalde sahtelerde dualsense özeliği yoktur. Artı 0 Eksi
django06 dedi: Sahte mi bilmiyorum ama yazıların silikliği önemli değil. Birkaç versiyonu var kolun. Benimkinde de yazı silik diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence Astro boot ücretsiz oyunu var onu indirsin. Bu oyunda dualsense özelliğini kullanıyor. Herhalde sahtelerde dualsense özeliği yoktur.