PS5 gerçekten güzel mi?

• Konuyu başlatan 302168
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 4.858

302168

Kilopat
Zamanın Tanığı
Makaleler
1
Arkadaşlar ben normalde konsolcuyum yanlış anlamayın. Normalde sadece arada FIFA oynardım. Main oyunum hep CoD oldu fakat PS5'e geçmeyi düşünüyroum. Çok bilinen oyunlar dışında oynanan var mı fazla? Pcdeki gibi geniş değildi eskiden.

PSN Store kullanan var mıydı? Main oyunlar dışında konsol dünyası azaldı gibi sanki.

Pandemi yüzünden çıkması gereken oyunlar 1-2 sene ertelendiği için yeterince exclusive oyun yok.
Ülkemizdede vergilerden dolayı konsolun fiyatı havalarda geziyor.
Lakin cihaz kesinlikle başarılı.

Arkadaşlar ben normalde konsolcuyum yanlış anlamayın. Normalde sadece arada FIFA oynardım. Main oyunum hep CoD oldu fakat PS5'e geçmeyi düşünüyroum. Çok bilinen oyunlar dışında oynanan var mı fazla? Pcdeki gibi geniş değildi eskiden.

PSN Store kullanan var mıydı? Main oyunlar dışında konsol dünyası azaldı gibi sanki.

PS5 alır iken şunları bilmende fayda var;
Oyunlar 500-600-700 bandından aşağı değil.
Sizin sevdiğiniz oyunların PS5 versiyonları var mı? Varsa CD olarak almanızı ve oyundan sıkılınca ikinci el olarak hızlıca satmanızı tavsiye ediyorum.
Çoğu insan PS5 alıp PS4 oyununu PS5 oyunu gibi oynamak istiyor maalesef mümkün değil.
PS5 için şu an da yaklaşık olarak 370 tane çıkacak ve çıkmış oyun bulunmaktadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı