- Makaleler
- 9
Daha fazla
Bizzat kullanıyorum ve evet gerçekten güzel 
Bahsettiğin oyunlarda (Cold War gibi ) 4K 120FPS sağlayabiliyor genelde bu tüm rekabetçi oyunlar için böyle. Eğer PS4 oyunuysa ve yeni nesil sürümü çıkmadıysa veya 120FPS yaması almadıysa o zaman 60FPS. Örneğin CoD Warzone birkaç ay önce 120FPS yaması aldı ama hala 4 sürümünde. Almadan önce 60FPS idi.
Oyun fiyatları genel olarak konsol dünyasında böyle bizde 500TL olan oyun Xbox'ta 100TL değil
Üç aşağı beş yukarı hepsinin fiyatı aynı.
Takas, al sat yaparsan komik rakamlara oynayabilirsin. Main oyun derken anlamadım kusura bakma bilgisizliğime ver
yanlış anlamadıysam exc oyunları kastetmişsin. Gerçekten sağlam oyunlar var. PS Plus ile de PS4 döneminin güzel exc oyunlarını koleksiyon şeklinde veriyor. Gerisini de takasla vs hallediyorum. Yeni nesil özel oyunları da güzel mesela ratched and clank Rift Apart'a bayıldım. Spider-Man 2, turismo 7, God of War ragnarok vs ile ileriki aylarda/ yıllarda daha sağlamları geliyor bakalım hayırlısı.
Bahsettiğin oyunlarda (Cold War gibi ) 4K 120FPS sağlayabiliyor genelde bu tüm rekabetçi oyunlar için böyle. Eğer PS4 oyunuysa ve yeni nesil sürümü çıkmadıysa veya 120FPS yaması almadıysa o zaman 60FPS. Örneğin CoD Warzone birkaç ay önce 120FPS yaması aldı ama hala 4 sürümünde. Almadan önce 60FPS idi.
Oyun fiyatları genel olarak konsol dünyasında böyle bizde 500TL olan oyun Xbox'ta 100TL değil
Üç aşağı beş yukarı hepsinin fiyatı aynı.
Takas, al sat yaparsan komik rakamlara oynayabilirsin. Main oyun derken anlamadım kusura bakma bilgisizliğime ver