PS5, GTA 6 destekleyecek mi?

GTA 6 için PS5 almayı düşünüyorum. Oyun düz PS5'te olacak mı ve nasıl bir performans verecek?
Olacak performansını kimse bilemez ama yüzde 90 performans 60 kalite 30 olarak çalışır. 30 FPS bu devirde kabul edilemez birşey Rockstar da bunu bilir oyuncu kaybetmek istemez satabildiği kadar satmaya bakar. PS5 de 1080p için güçsüz alet değil zaten performans ayarlarda orta high karışık ayarlara denk geliyor denebilir.

Next gen konsollara çıkmak zorunda zaten. Oyun çıkmadan performansını kimse bilemez ama 60 FPS rahat oynatır diye düşünüyorum.

Her yerde yazıyor hocam GTA 6 Xbox z/s PS5 ve desteklenecek.

PS5 Pro bence çıkmaz diye düşünüyorum.
Nasıl çıkmaz hocam daha Silent Hill F bile çıkmadı PS5 Pro enhanced olarak geldi oyun. Bu saatten sonra çıkan her oyun Indie olmadıkça PS5 Pro enhanced olarak gelir muhtemelen. Ama cihaz anormal pahalı işte Gta falan çıkacak diye midir bilinmez dehşet zamlandı cihazlar daha bayram zamanı 36k'dı şuan 45 46k normal değil bu zam.

Düz kasanın 4K60 FPS çalıştırması imkansıza yakın ama PRO olabilir veya performans modu.
4k 60 çoğu oyunu çalıştırmaz zaten 30 Fps diye biliyorum. Çalıştırsa da upscalingsiz zaten çalıştıramaz normal olarak. Ama 1080p 60 şansımız varsa 1440p de 60 verebilir upscaling ile. Daha nesil bitmeden 30 FPS mevzusuna geçirmezler ona göre ayarlayacaklardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı