PS5 GTA 6'da kaç FPS alır?

yigit3585

Hectopat
GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum ama kararsızım. PS5 mi yoksa Pro modeli mi daha mantıklı olur? İlk kez konsol alacağım, aslında PC'yi yenilemek de bir seçenek ama bayağı masraflı oluyor. Sizce PS5'te GTA 6 nasıl performans verir?

GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum ama kararsızım. PS5 mi yoksa Pro modeli mi daha mantıklı olur? İlk kez konsol alacağım, aslında PC'yi yenilemek de bir seçenek ama bayağı masraflı oluyor. Sizce PS5'te GTA 6 nasıl performans verir?

Dostum eğer paran varsa Pro'yu al kesinlikle. Zaten GTA6 PS5'ten kayıt alınmış açıklamaya göre ama 30 FPS oynanacağı tahmin ediliyor.

Kayıtın hepsi PS5'ten yapıldı (Pro değil, dümdüz PS5) ve 60 FPS net alır diyorum ben.

Fragman yanlış bilmiyorsam 30 FPS olarak kayıt alınmış. Direkt PlayStation üzerinden çekildiğini varsayarsak 30 FPS olacağını düşünüyorum.

Fragman yanlış bilmiyorsam 30 FPS olarak kayıt alınmış. Direkt PlayStation üzerinden çekildiğini varsayarsak 30 FPS olacağını düşünüyorum.

Aynen öyle hocam.

Rockstar'ın optimizasyon için ne kadar paralar harcadığını unutuyorsunuz. Oyuna 2 milyar dolar harcandıysa bunun 1 milyar doları optimizasyon için.

Hocam PlayStation özel çıksaydı dediğinizi düşünürdüm ancak oyun her platforma gelecek.

GTA 5 de ilk çıktığında PS3'te 30 FPS idi. Bence GTA 6 da PS5'te 30 FPS olur, PS6 çıkınca onda 60 FPS olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı