PS5 güvenilir satıcı var mı?

rosewell

Kilopat
Öncelikle merhaba,
Trendyol'da PS5 satan bazı mağazalar gördüm. 17.695 TL'ye bir ürün de buldum fakat "Çin'den geldi", "PS hesabına girilmiyor Çince olduğu için", "kutu Çince, sakın almayın" tarzı yorumlar var. Ama tam tersine iyi yorumlar da çok var. Emin olamadığım için sizlere danışmak istedim. Ürünün linkini aşağıya bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ürün linki: Sony PS5 Playstation 5 Oyun Konsolu 825 GB Türkçe Menü Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba,
Trendyol'da PS5 satan bazı mağazalar gördüm. 17.695 TL'ye bir ürün de buldum fakat "Çin'den geldi", "PS hesabına girilmiyor Çince olduğu için", "kutu Çince, sakın almayın" tarzı yorumlar var. Ama tam tersine iyi yorumlar da çok var. Emin olamadığım için sizlere danışmak istedim. Ürünün linkini aşağıya bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ürün linki: Sony PS5 Playstation 5 Oyun Konsolu 825 GB Türkçe Menü Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Hocam satıcı resmi değilse almayın. Ben İncehesap'tan aldım.

Hocam ben bu satıcıya bakmadan önce resmi mağazalardan baktım fakat ya stokları tükenmiş oluyor ya da fiyat yüksek oluyor. Bildiğiniz bir yer varsa orayı da tercih edebilirim.
Geçen Teknosa mağazısında dolu stok görmüştüm. İnternet mağazısında var mı bilmiyorum.

Geçen Teknosa mağazısında dolu stok görmüştüm. İnternet mağazısında var mı bilmiyorum.
Evet şu an ben de 17.999 TL'ye stokta görebiliyorum fakat taksit yapma mecburiyetindeyim, onlar da en fazla dört ay taksit yapıyorlar. Sanırım şu satıcıda karar kılacağım:

Kanka bence bu tarz pahalı teknolojik aletleri bir bayiiden al.
Stok sorunu çok yaygın, bulmak zor oluyor.

Evet şu an ben de 17.999 TL'ye stokta görebiliyorum fakat taksit yapma mecburiyetindeyim, onlar da en fazla dört ay taksit yapıyorlar. Sanırım şu satıcıda karar kılacağım:

Stok sorunu çok yaygın, bulmak zor oluyor.

Hocam baktım resmi satıcılarda satan yok. Sizin attığınız linkteki satıcıya baktım %99 ihtimalle TR ürünü değil. Size tavsiyem bekleyin, ben bekleyerek almıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı