PS5 halının üstüne düştü

Sakın kendiniz denemeyin. Konsolu tamamen bozabilirsiniz. Bence ilk önce PS remote play uygulamasını indirip deneyin. Telefon üzerinden açılırsa benim düşüncem portlar zarar görmüştür.
tamam deniyorum hocam şimdi

İfadeler: HCI
Bu arada hocam sakıncası yoksa sormak istiyorumda nasıl düşürdünüz ?
hocam süpürgenin hortumu takıldı ps sağ tarafına doğru düştü

hocam ps remote bağlarken konsol çalışıyor durumda olmalı mı yoksa sadece kol ile bağlantı yapabilir miyim?

tam bilmiyorum da remote playi

Çalışıyor iken deneyin hocam.

bağlanıyor gibi oldu ps5imi buldu ama daha sonra ps5 sisteminizden uzaktan oynama özelliğinizi aktif edin diyerek hata verdi
Hocam hdmi kablosunda sorun olabilirmi ? Başka bir tv veya monitör varsa deneyin bence. Olmuyorsa düşmenin etkisiyle portlarda sıkıntı çıkmıştır tahminimce.

Hocam hdmi kablosunda sorun olabilirmi ? Başka bir tv veya monitör varsa deneyin bence. Olmuyorsa düşmenin etkisiyle portlarda sıkıntı çıkmıştır tahminimce.
başka HDMI var deneyeyim hocam
Portlarda sıkıntı varsa hocam kurtarılır değil mi?

Evet hocam kurtarılır.
denedim hocam başka HDMI ile beyaz ışık var hatta PS kullanıyorsanız biliyorsunuzdur o hafif çalışma sesi de geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor maalesef :/

sıradan bir tamirciye göstersem yapabilir mi ve aşağı yukarı fiyat ne kadar tutar biliyor musunuz?

Hocam servise götürmekten başka çareniz kalmadı gibi. Bence sıradan bir tamirciye götürmek yerine bilindik yerlere götürmelisiniz. Sıradan bir tamirciye götürürseniz cihazı daha da bozabilir. Sadece portlarda sıkıntı varsa çok aşırı fiyatlar çıkmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…