PS5 halının üstüne düştü

Hocam servise götürmekten başka çareniz kalmadı gibi. Bence sıradan bir tamirciye götürmek yerine bilindik yerlere götürmelisiniz. Sıradan bir tamirciye götürürseniz cihazı daha da bozabilir. Sadece portlarda sıkıntı varsa çok aşırı fiyatlar çıkmaz diye düşünüyorum.
anladım hocam ben o zaman PS sitesinden servis var mı diye bakayım
umarım kurtarılır,teşekkür ederim yardımınız için

Yani kol konsola bağlanıyor hocam. Daha önceden konsol üzerinde remote Play'i açmış mıydınız. Açtıysanız uygulamadan deneyin konsola bağlanıp oyunları açabiliyorsanız kurtarma ihtimaliniz yüksek.

Yere düştüğü için garanti kapsamına girmez hocam.

Garantisi olan ürünlere masraf karşılığnda tamir yapıyor bazı firmalar. Belki Sony'de yapar diye sordum.

anladım hocam ben o zaman PS sitesinden servis var mı diye bakayım
umarım kurtarılır,teşekkür ederim yardımınız için
Rica ederim hocam umarım düşük masraflar ile halledersiniz.

Garantisi olan ürünlere masraf karşılığnda tamir yapıyor bazı firmalar. Belki Sony'de yapar diye sordum.

Hocam garantisi olmasa bile tamir ücreti verildiği için bence tamir yapılır. Ama yinede sony’yi arayıp bilgi almak daha mantıklı olur.

Rica ederim hocam umarım düşük masraflar ile halledersiniz.

Hocam garantisi olmasa bile tamir ücreti verildiği için bence tamir yapılır. Ama yinede sony’yi arayıp bilgi almak daha mantıklı olur.
anladım hocam o zaman ilk olarak onları arayayım,ücretli tamiri sorayım

Hocam yaptırdınız mı?
hocam Edirne'deki teknik servis bizim dokunma yetkimiz yok,İstanbul'a gönderiyoruz dedi kargoyla.İstanbul'dan birkaç teknik servise durumu anlattım getirin,yaparız sıkıntı olacağını düşünmüyoruz dediler.İstanbul'a cuma günü kendim götüreceğim

hocam Edirne'deki teknik servis bizim dokunma yetkimiz yok,İstanbul'a gönderiyoruz dedi kargoyla.İstanbul'dan birkaç teknik servise durumu anlattım getirin,yaparız sıkıntı olacağını düşünmüyoruz dediler.İstanbul'a cuma günü kendim götüreceğim
Tamamdır hocam yaptırdığınızda sorunun ne olduğunu haber verirsiniz.

Aslında böyle bir hasar varsa HDMI portu zarar görmüştür. Bunu kendi gözünüzle de görebilirsiniz baktığınızda ya da sağa sola hafif parmağınızla sallarsanız anlaşılır. Sorun ya PS5 hdmi çıkışında ya da TV hdmi girişinde. TV girişini kontrol ettiniz mi ? Farklı bir TV deneme şansınız oldu mu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı