PS5 halının üstüne düştü

anladım hocam ben o zaman PS sitesinden servis var mı diye bakayım
umarım kurtarılır,teşekkür ederim yardımınız için

İfadeler: HCI

Garantisi olan ürünlere masraf karşılığnda tamir yapıyor bazı firmalar. Belki Sony'de yapar diye sordum.

anladım hocam ben o zaman PS sitesinden servis var mı diye bakayım
umarım kurtarılır,teşekkür ederim yardımınız için
Rica ederim hocam umarım düşük masraflar ile halledersiniz.

Garantisi olan ürünlere masraf karşılığnda tamir yapıyor bazı firmalar. Belki Sony'de yapar diye sordum.

Hocam garantisi olmasa bile tamir ücreti verildiği için bence tamir yapılır. Ama yinede sony’yi arayıp bilgi almak daha mantıklı olur.

Rica ederim hocam umarım düşük masraflar ile halledersiniz.

Hocam garantisi olmasa bile tamir ücreti verildiği için bence tamir yapılır. Ama yinede sony’yi arayıp bilgi almak daha mantıklı olur.
anladım hocam o zaman ilk olarak onları arayayım,ücretli tamiri sorayım

Hocam yaptırdınız mı?
hocam Edirne'deki teknik servis bizim dokunma yetkimiz yok,İstanbul'a gönderiyoruz dedi kargoyla.İstanbul'dan birkaç teknik servise durumu anlattım getirin,yaparız sıkıntı olacağını düşünmüyoruz dediler.İstanbul'a cuma günü kendim götüreceğim

Tamamdır hocam yaptırdığınızda sorunun ne olduğunu haber verirsiniz.

Aslında böyle bir hasar varsa HDMI portu zarar görmüştür. Bunu kendi gözünüzle de görebilirsiniz baktığınızda ya da sağa sola hafif parmağınızla sallarsanız anlaşılır. Sorun ya PS5 hdmi çıkışında ya da TV hdmi girişinde. TV girişini kontrol ettiniz mi ? Farklı bir TV deneme şansınız oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…