PS5 halının üstüne düştü

Görünürde bir şey yok gibi duruyor hocam
Farklı bir HDMI ile başka bir monitörde denedim ama sonuç aynı

Tamamdır hocam yaptırdığınızda sorunun ne olduğunu haber verirsiniz.
hocam bugün aradılar servisten HDMI değişecekmiş ve bir de anakart üzerinde bir parça değiştireceklerini söylediler ücret için de 7500 lira istediler

ücret biraz yüksek geldi bana ne yapayım bilemedim

Son düzenleme:
İfadeler: HCI
Servis yüksek fiyatlar çıkarabilir, normal bir tamirciye göstermeyi düşünebilirsiniz.

Netten biraz araştırın. Her tamirciye verilmez tabi ki. Kendiniz dükkanına gidip ürünü verin gerekirse tamir süresince bekleyin.

Netten biraz araştırın. Her tamirciye verilmez tabi ki. Kendiniz dükkanına gidip ürünü verin gerekirse tamir süresince bekleyin.
birkaç yerle görüştüm de hocam bir de şey sıkıntısı var ben Edirne'deyim cihazı İstanbul'a kendim götürdüm,şimdi tekrar gidip gelmem gerekecek vs

Hocam karar sizin. İstanbul'a gidecekken bence bilindik güvenilir konsol tamircilerini de arayıp fiyat sorun.

Hocam karar sizin. İstanbul'a gidecekken bence bilindik güvenilir konsol tamircilerini de arayıp fiyat sorun.
onu da yaptım hocam,çoğu servise yaptırmam gerektiğini söylediler.Ücretin 5k 6k civarında olacağını söylediler ve servise yaptırın garantisi olsun dediler

sorunu tam olarak da HDMI'n anakarta kadar olan kısmı değişecekmiş bir de anakartın üzerindeki HDMI ile alakalı ve bazı alakasız parçalar kısa devre yapıyorlarmış onu değiştireceklermiş

Hocam burada artık karar size kalmış. Yaptırmazsanız onu ancak yedek parça niyetine satmak için kullanabilirsiniz öylede fiyatı çok düşük olur.

Hocam burada artık karar size kalmış. Yaptırmazsanız onu ancak yedek parça niyetine satmak için kullanabilirsiniz öylede fiyatı çok düşük olur.
evet hocam servise onu da sordum biz almıyoruz ama öyle bir düşünceniz varsa soralım ne kadar alır diye,benim gönlüm yaptırmak yana çünkü aktif olarak kullanıyorum konsolumu

evet hocam servise onu da sordum biz almıyoruz ama öyle bir düşünceniz varsa soralım ne kadar alır diye,benim gönlüm yaptırmak yana çünkü aktif olarak kullanıyorum konsolumu
Yani hocam o haliyle iyi bir fiyata satabilirseniz bence satıp yenisini almakta mantıklı olabilir.Ama o haliyle ne kadar edeceğine bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…