loneytunes
Megapat
Daha fazla
Tamamdır çok iyi o halde, yeni SSD'yi PS5'ime kurmak için sabırsızlanıyorum çünkü 800 GB yetmiyordu, çok teşekkür ederim tüm güzel desteğiniz için.Sorun olmaz 2 günde sıcaklıktan pat diye bozulmaz sıcaklık uzun vade ömrünü belirler.
KC3000 güzel SSD, Windows'u ona kurmanızda iyi olmuş. İlk slotta takılı olan WD ucuz bir model ise değiştirebilirsiniz yerlerini. Boşta 45 derece iyi sayılır ama yüke girdiği zaman, yani 7GB's ile aktarmaya başladığı zamanki sıcaklığı önemli. Crystaldiskmark veya HDTune gibi programlar ile yüke sokabilirsiniz veya 100GB'lik bir dosya kopyalayın.
Oyunlar veya uygulamalar pek yüke sokmaz. Hızları tam olarak kullanmadıkları için.
Jelatin filan yok, tabut gibi birşey bu. Ortadan ikiye açıp, SSD'yi içine koyuyorsunuz.
Diğer 1TB'lik WD SSD'ye bakıyorum: WDS100T3X0C-00SJG0 : 1000,2 GB bu. Normalde Windows bunda kuruluydu ve bunu kullanıyordum, ancak yetmediği için 2TB daha almıştım o Kingston'u işte. Bu WD SSD anakartın ilk SSD slotunda takılı orada anakartın kendi soğutma bloğu vardı onun içinde takılı, 2 TB Kingston ise boşta takılı olan, ikinci SSD yuvasında. Tamamdır desteğiniz için çok teşekkürler, gerekirse bu videoyu izleyeceğim. Bu arada bu 1TB WD SSD de %99 iyi durumda yazıyor ve sıcaklık 46 derece şu anda, hem Kingston hem WD ikisi de 45-46 derecede geziyor boşta. Bu arada evet dediğiniz doğru, bu ekran kartı veya işlemci değil sonuçta oyuna girince yük değil, dosya aktarımı falan yaparken belli olur doğru dediniz. İsterseniz her iki SSD'de de herhangi bir dosya aktarımı yapmayı deneyip bu CrystalDiskInfo programıyla bakayım boşta 45-46 derece, büyük dosya aktarımı sırasında SSD yüke girince ne kadar olduğuna bakıp yazabilirim eğer isterseniz.