PS5 için 4500₺ monitör tavsiyesi

Al geç.
HDR olmayan monitöre al geç demek de iyiymiş.

HDR dediğin ne işe yarayacak bu bütçede? Kağıt üstü özelliklere bakıp monitör öneriyorsan bırak bu işi. Attığın modelde gamutları düşük, tek olayı ergonomi olan bir model.
Arkadaşın isteklerine göre öneri yapılıyor, senin isteklerine göre değil.

HDR dediğin ne işe yarayacak bu bütçede? Kağıt üstü özelliklere bakıp monitör öneriyorsan bırak bu işi. Attığın modelde gamutları düşük, tek olayı ergonomi olan bir model.
Bir de bana burda teknik konuşup arkadaşın kafasını karıştırmaya çalışıyorsun. Zaten gözle baktığında farkı bile göremeyeceksin ne gamutu?

Arkadaşın isteklerine göre öneri yapılıyor, senin isteklerine göre değil.

Bir de bana burada teknik konuşup arkadaşın kafasını karıştırmaya çalışıyorsun. Zaten gözle baktığında farkı bile göremeyeceksin ne gamutu?

Konuda yazan tek şey PS5 için olması. Sen hangi isteğine göre attın o monitörü? Bana gelip HDR yok demen de gülmeme sebep oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben değil veriler konuşsun. Konu sahibi attığım videodan karşılaştırabilir iki monitörü. Teknik konuşup kafa karıştırıyor diyen arkadaş teknik biliyorsa oda bakabilir arasındaki farka.

Konuda yazan tek şey PS5 için olması. Sen hangi isteğine göre attın o monitörü? Bana gelip HDR yok demen de gülmeme sebep oldu.

Ben değil veriler konuşsun. Konu sahibi attığım videodan karşılaştırabilir iki monitörü. Teknik konuşup kafa karıştırıyor diyen arkadaş teknik biliyorsa oda bakabilir arasındaki farka.

Aradığım özellikler: IPS ekran, FreeSync, HDR. Bütçeyi yükseltmem mümkün değil maalesef.
Kitap oku, paragraf çöz bir de boş konuşmayı bırak. Sana önerilerim bunlardır. Bilhassa egonda inanılmaz yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı