Gloin oğlu Gimli
Hectopat
Aradığım özellikler: IPS ekran, FreeSync, HDR. Bütçeyi yükseltmem mümkün değil maalesef.
HDR olmayan monitöre al geç demek de iyiymiş.Al geç.![]()
Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HDR olmayan monitöre al geç demek de iyiymiş.
Arkadaşın isteklerine göre öneri yapılıyor, senin isteklerine göre değil.HDR dediğin ne işe yarayacak bu bütçede? Kağıt üstü özelliklere bakıp monitör öneriyorsan bırak bu işi. Attığın modelde gamutları düşük, tek olayı ergonomi olan bir model.
Bir de bana burda teknik konuşup arkadaşın kafasını karıştırmaya çalışıyorsun. Zaten gözle baktığında farkı bile göremeyeceksin ne gamutu?HDR dediğin ne işe yarayacak bu bütçede? Kağıt üstü özelliklere bakıp monitör öneriyorsan bırak bu işi. Attığın modelde gamutları düşük, tek olayı ergonomi olan bir model.
Arkadaşın isteklerine göre öneri yapılıyor, senin isteklerine göre değil.
Bir de bana burada teknik konuşup arkadaşın kafasını karıştırmaya çalışıyorsun. Zaten gözle baktığında farkı bile göremeyeceksin ne gamutu?
Konuda yazan tek şey PS5 için olması. Sen hangi isteğine göre attın o monitörü? Bana gelip HDR yok demen de gülmeme sebep oldu.
Ben değil veriler konuşsun. Konu sahibi attığım videodan karşılaştırabilir iki monitörü. Teknik konuşup kafa karıştırıyor diyen arkadaş teknik biliyorsa oda bakabilir arasındaki farka.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.