PS5 için 4K 120 Hz ekran önerisi

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Merhaba,

Sadece PS 5'te oyun için kullanılacak 4K 120 Hz ekran tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 20.000 TL. Önceliğim TV ancak bu fiyata bildiğim kadarıyla yok. Ayrıyeten bugüne kadar 65 inç TV kullanmış birisi olarak monitörden (inç olarak) keyif alır mıyım?

Merhaba,

Sadece PS 5'te oyun için kullanılacak 4K 120 Hz ekran tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 20.000 TL. Önceliğim TV ancak bu fiyata bildiğim kadarıyla yok. Ayrıyeten bugüne kadar TV kullanmış birisi olarak monitör de keyif alır mıyım?
Bilmediğimden soruyorum ps oyunları 60hz desteklemiyormu?
Ve psde aldığın keyfin %20 sini bile alamazsın monitörde.

Önerim:
Daha büyük ekran istiyorsan;
Bütçeyi artırmak mümkünse şuna da bak;

İlk model fiyat performans olarak çok iyi. İkinci model geniş ekranıyla, son model ise OLED ekranıyla ön plana çıkıyor.
Televizyon da var ama bu fiyat bandında genelde kronik sorunlu oluyorlar. Ayrıca 60 Hz üstü model yok, bence monitör daha mantıklı.

Son düzenleme:
HDMI 2.1 desteği olmazsa çoğu oyunda 120 FPS alamazsın. Epey'e girip bu şekilde filtreleyip kendine uygun monitörü seçebilirsin.

HDMI 2.1 desteği olmazsa çoğu oyunda 120 FPS alamazsın. Epey'e girip bu şekilde filtreleyip kendine uygun monitörü seçebilirsin.
Bunu bende yeni öğrendim.
Bu arada şu an baktığım zaman Rampage modeli baya kötüymüş, MSI ise 27 inç. Ben bu durumda kendime alacak olsam direkt Dell'i alırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı