PS5 için 4K monitör önerisi

Bütçe
10000

Dexter_ Morgan

Hectopat
Makaleler
1
PS5 için 4K monitör arıyorum. İki tane monitör buldum biri Samsung diğeri MSI sizce bunlar iyi mi alınır mı? Bütçem 10000 TL. Genellikle hikayeli oyunlar oynayacağım için 4K 60 Hz bir monitör tercih edeceğim. @ardacanci hocam siz genelde monitörlerden anlıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz?

Bu arada bu monitörü atan illa olacaktır bu monitörü almayacağım nedeni ekranın 43 inç olması. 43 inç bana çok fazla geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
En alttaki alınmaz hocam.

Dragos Edgeless GP-F28UHD 28" UHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Hocam bu arada siz konsolu monitörden mi oynuyorsunuz? Monitörden oynuyorsanız nasıl bi his veriyor bazıları televizyondan daha iyi diyor.
Monitörden oynuyorum tabi benim monitör berbat... Kişiden kişiye değişir hocam, his olarak daha farklı olsa da bilgisayar hissinden daha uzak. Kulaklık takarım, yakın veya orta mesafeden oynarım derseniz monitör daha mantıklı. Eğer hoparlör isterseniz ve uzaktan oynamak isterseniz o zaman TV daha mantıklı. Şahsen ben son cümlemde belirttiğim kesimdenim. Şöyle bir video da bırakayım beni tekrardan TV kullanmaya şevketti:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…