PS5 için 4K monitör önerisi

KralımBen

Hectopat
Merhaba, bütçem 10.000 TL aşağı yukarı. Biraz fiyat esneyebilir. İstediğim özellikler 4K 60 Hz destekleyen PS5 uyumlu bir monitör arıyorum. Panel VA ya da IPS olabilir. HDR destekli olmasını istiyorum. 40 inç üstünde olmasını istiyorum ve Curved ekran olursa daha iyi olur ama bu çok önemli bir özellik değil.

Merhaba, bütçem 10.000 TL aşağı yukarı. Biraz fiyat esneyebilir. İstediğim özellikler 4K 60 Hz destekleyen PS5 uyumlu bir monitör arıyorum. Panel VA ya da IPS olabilir. HDR destekli olmasını istiyorum. 40 inç üstünde olmasını istiyorum ve Curved ekran olursa daha iyi olur ama bu çok önemli bir özellik değil.

Samsung M7 43 inch

Samsung M7 43 inch
Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım dediğiniz monitör Samsung LS43DM702UUXUF 43 INÇ 4K UHD monitör diyorsunuz evet bu monitörü bulmuştum bende dediğim tüm özellikleri kapsıyor. Başka alternatif var mı bu fiyat aralığında bu özelliklerde onu merak etmiştim ve siz bu monitörü deneyimlediniz mi?

Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım dediğiniz monitör Samsung LS43DM702UUXUF 43 INÇ 4K UHD monitör diyorsunuz evet bu monitörü bulmuştum bende dediğim tüm özellikleri kapsıyor. Başka alternatif var mı bu fiyat aralığında bu özelliklerde onu merak etmiştim ve siz bu monitörü deneyimlediniz mi?

İstediğin kriterlerde başka alternatif yok hocam, bu fiyata yok en azından. Ben kullanmadım ama videolarını izledim. Kendim de almayı düşünüyorum.f/p güzel bir ürün.

Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım dediğiniz monitör Samsung LS43DM702uuxuf 43 ınç 4K UHD monitör diyorsunuz evet bu monitörü bulmuştum bende dediğim tüm özellikleri kapsıyor. Başka alternatif var mı bu fiyat aralığında bu özelliklerde onu merak etmiştim ve siz bu monitörü deneyimlediniz mi?

Bende bir ara almayı düşünüyordum, AVM'de görmüştüm. Çıplak gözle duruşu görüntüsü çok güzeldi.

Sipariş verdim şu an amazon'da 9099 TL bu arada bilginiz olsun eğer alacaksanız. Yakın zamanda almayı düşünmüyorsanız ben deneyimledikten sonra paylaşırım buradan. Teşekkür ederim.

Sipariş verdim şu an Amazon'da 9099 TL bu arada bilginiz olsun eğer alacaksanız. Yakın zamanda almayı düşünmüyorsanız ben deneyimledikten sonra paylaşırım buradan. Teşekkür ederim.

Bende onu diyecektim bilgilendirin bizi hocam 🙂. Teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı