PS5 için Çin'den SSD alınır mı?

sparkle35

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
PlayStation 5'ime SSD almak istiyorum. Samsung'un 990 Pro modeli var ama pahalı bir tık. Çin'den alsam farklı SSD sizce olur mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250418_015051_Akake.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 366
  • Screenshot_20250418_015323_AliExpress.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 217
PlayStation 5'ime SSD almak istiyorum. Samsung'un 990 Pro modeli var ama pahalı bir tık. Çin'den alsam farklı SSD sizce olur mu?

1230TL sıkıntılı olabilir ne kadar 30 euroyu ucu ucuna aşmasa da. O riski almazdım ben ayrıca gerçek 2TB M.2 SSD'nin o kadar ucuz olması saçma geldi bana 1TB'lar o fiyatta.

990 Pro bütçen elverişli değilse fiyatını hak etmeyen bir SSD. İdefixten alınmaz. Zaten 990 Pro almaya paran yetmiyorsa ilk başta elemen lazım. 1 2K farkına KC3000 var.

Orada yazdigi hiz fake cinden alacaksan.Ve birisi ssdnin makineyi bozabileceğini söylemişti.Bu yüzden ben de almadım.Aklimda vardı almak ama 1tb bana yetti sonradan,ps4 oyunlarını harici diske kopyalayıp direkt ordan açabiliyorsun varsa ps4 oyunu öyle dene.

Yok öyle bir şey. Sistemi diske kurmuyorsun ki, "harici" gibi davranıyor takılan disk.

Anakarta takıyorsun? Dostum sonuç olarak ben de zamanında bakmistim 7000 yazıyor yorumlarına bakıyorum 1000'e 1000 SSD, degmez yani ve kısa omurlu olur.

Anakarta takıyorsun?
Ben anakarta takmıyorsun demedim, sistemi içine kurmuyorsun dedim. M.2 takılsın diye yapılmış bir alete, ki bu alet PC'den çok uzak bir alet olmadığı halde ve esas sistem diski de M.2 olduğu halde bozulma argümanını sunuyorsun. Varsa böyle bir kanıt at bakalım.

Dostum gece gece polemiğe girmeyelim ben sadece zamanında ben de alacağım dedim ama birsi makineyi bozabileceği iddiasini ortaya atinca vazgectim.iddia iddiadır ben oraya parami baglamisim riske atmakta istemedim.Ama o mesajı bulacağım.

Ps5 için 2 tb 2000-3000 gibi bir şey yeter rakamlar uçtuğundan az geliyor ama saniyede 2 gb baya büyük bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…