PS5 İçin güç kablosu önerisi

Hiçbirseyi yok dönüştürücü küçük birşey prize takıyorsun dönüştürücü yede PS nin kablosunu takıyorsun

Aynen öyle gerçekten doğru söylediniz, resmen bir ayağımız çukurda yaşıyoruz bir çok şeyi, acaba başımıza gelir mi? Diye düşünerek, umarım da bir sorun olmadan mutlu mesut kullanabiliriz eşyalarımızı konsollarımızı . Akım korumalı priz öneriniz için çok teşekkür ederim, buna ilk fırsatta bakacağım, PC ve PS5 için kullandığım tüm kabloları bu akım korumalı priz alıp ona takarım. Çok teşekkür ederim.

Rica ederim hocam. Bana da fikir verdiniz çok sağolun. Umarım aletlerin başına birşey gelmeden kullanabiliriz. Hayırlısı olsun.

Farketmez yüksek voltajlı kabloda olsa cihaz kaç volt çekiyorsa o kadar kullanacaktır 1 yıl kadar kullandım bişey olmadı.

Asya ürünü almıştım fişi bile üçlü bişeydi dönüştürücüyle oynamıştım sonrasında TR tipi kablo aldım.

Arkadaşlar bu sorunu bir çözüme ulaştıracağım inşallah. İthalatçı garantili PS5 Slim aldım hediye geldi. Cihazla ilgili kontrollerim temiz cihaz, açılıp işlem görmemiş. “sıfır” olduğuna kanaat getirdikten sonra, kutunun içinde kendi olan ya da ithalatçının koyduğu TR prizine uygun bir güç kablosu vardı. Bir ara çihazın yerini değiştireyim derken güç kablosundan gelen elektrik sesiyle evin ana şalterini attırmıştı. Bunu yaşadıktan sınra hemen işimi sağlama alıp Philips'den akım korumalı fiyatı da tuzlu bir 4'lü akım korumalı uzatma kablosu aldım. Bugün cihazın arkasını daha iyi hava alan bir yere almak için hareket ettirirken, bu yeni akım korumalı priz olmasına rağmen, cihazın güç kablosunu çıkarırken yine o elektrik sesini duydum ve bu sefer şalterin atmasını prizin engellediğini düşünüyorum çünkü iki kere çıkardım ikisinde de aynı sesi duydum. Şalter attığı zaman ile benzer bir ses. Bunun üzerine internette araştırdım orijinal Sony marka bir kablo bulmak için ama başarılı olamadım. Kablo konusunda güvenilir marka da nedir bilmem. İlk kez PS kullanıcısı oluyorum ve şansızlığıma bir şey olur gelir beni bulur diye ipimi sağlam kazığa bağlamak için sağlam bir şey bakıyorum. Şimdi örgülü ve yeni bir güç kablosu sipariş edeceğim ps3/ps4/ps5 uyumlu olduğu yazan. Onu da söyleyeyim 0.5 metresi 482TL, 2 metersi 1.160TL. Çok geldi ama Amazon'da gördüğüm en iyi puanlılardan biriydi onu sipariş vereceğim şimdi. Yanında gelen HDMI kablosu ve Type-C kablosu da pek güvenilir gelmedi gözüme. Onlar içinde toplu güvenilir ve fiyatı daha uygun bir kablo bakacağım. Bu aldığım kabloyla o elektrik akımı problemi geçerse kablonun linkini atacağım. Geçmezse tekrar bildiririm. Eğer bu problemi başka türlü çözen varsa paylaşırsa siparişimi iptal edip daha fiyat olarak makul bir seçenek varsa ona yönelirim. Malum PS5 Slim kullanıp kablo, kol, oyun, şu, bu derken neredeyse bir PS5 Pro fiyatı çıkıyor

Hocam ben de kararsız kalıp Amazon'dan almıştım sorunsuz aylarca kullandım hala da kullanıyorum. Bence siz de yine Amazon üzerinden bir kablo bakın açıkçası ben PS5 güç kablosu yazıp ilk çıkanlardan birinden aldım. Çok dandik kablo almadığınız sürece bir sorun olmaz bence sonuçta cihaz çekeceği gücü kendisi belirliyor kablonun burada pek rolü yok çok dandik olmadığı sürece sorun olmaz bence. Mümkünse satıcının Amazon ya da başka bir güvenilir satıcı olmasına bakın kablonun markası da önemli elbette ama bir sorun olursa en azından sorumluluk alırlar belki. Sorumluluk size ait tabii sizin kararınız.

hiç gerek yok zamanında PS3-4-5 hepsinde ya içinden çıkanı kullandım ya da normal uyan kabloyla akım korumalıya bağladım ekstra kabloya gerek yok hocam.

Hiç gerek yok zamanında PS3-4-5 hepsinde ya içinden çıkanı kullandım ya da normal uyan kabloyla akım korumalıya bağladım ekstra kabloya gerek yok hocam.

Hocam nereden aldınız? Kabloyu internette bulunan kabloları alabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…