uygr12
Decipat
Daha fazla
Hiçbirseyi yok dönüştürücü küçük birşey prize takıyorsun dönüştürücü yede PS nin kablosunu takıyorsunEvet aynen öyle, keşke bu tür küçük gibi görünen ama çok önemli ayrıntılara daha fazla önem verilse, ömürlük şeyler alıyoruz dünya kadar para veriyoruz ama en basitinden 1 tane şarj kablosu veya güç kablosu gibi sorunlardan kurtulamıyoruz, bence o kadar da zor olmamalı diye düşünüyorum böyle teknolojik cihazlara ait tamamen uyumlu parçalar geliştirmek, ürünü zaten yapan yapıyor ne bileyim ülkemizdeki priz giriş tipine uygun ve bu cihazlarla uyumlu güç tüketimine sahip kablolar üretmek falan. Elbette her işin zorluğu vardır ama sonuçta 1 kere alıp çok uzun zaman kullandığımız pahalı cihazlar, her insan kendi malına sahip çıkar değer verir, böyle 20 bin TL ürün kullanırken çok basit bir kablo güç sorunuyla uğraşmak üzüyor. Akım korumalı priz dediniz, bu normal bildiğimiz uzatma kablolu çoklu prizler gibi mi? Yoksa eve mi bir şey yaptırıyoruz acaba? Teşekkürler öneriniz için.
Anladım umarım da böyle sorunsuz bir şekilde devam eder, bu dönüştürücü nasıl bir şey acaba? Daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum nasıl kullanılacağını, bir zorluğu var mı? Örneğin elektrikçi falan çağırmak gerekiyor mu yoksa direkt prize takılan fiş mantığında kendim de yapabilir miyim acaba? Hiç bilmediğim bir şey olduğu için emin olamıyorum.