PS5 için lisanslı HDMI kablosu almaya gerek var mı?

ahmttr

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Nette gezinirken bu kabloyu gördüm. Poweranın PS5 için özel ve PS5 sertifikalı HDMI kablosu Amazon.com.tr bu kabloyu alsam PS5'ten daha iyi verim alır mıyım görüntü kalitesi ve akıcılık olarak? Yoksa PS5'in içinden çıkan kablo ile aynı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Nette gezinirken bu kabloyu gördüm. Poweranın PS5 için özel ve PS5 sertifikalı HDMI kablosu Amazon.com.tr bu kabloyu alsam PS5'ten daha iyi verim alır mıyım görüntü kalitesi ve akıcılık olarak? Yoksa PS5'in içinden çıkan kablo ile aynı mıdır?

Alacağın herhangi bir 2.1 HDMI aynı performansı verecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şöyle ki PS5 120Hz'e kadar akıcılık sağlar eğer 120Hz'e kadar destekleyen bir monitörün varsa yani televizyonlarda buna dahil yüksek performans alma ihtimalin var.

Şöyle ki PS5 120Hz'e kadar akıcılık sağlar eğer 120Hz'e kadar destekleyen bir monitörün varsa yani televizyonlarda buna dahil yüksek performans alma ihtimalin var.

120 FPS destekleyen adamakıllı oyun sayısı bir elin parmağını geçmiyor ki çoğu 60 FPS.

Monitörüm 120 hz destekliyor fakat hocam ama aslında benim asıl merak ettiğim konu 30 fps te ki o yavaşlığı hantallığı alır mı sizce?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı