U UmutTom Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 90 29 Aralık 2023 #21 BloondyTK dedi: Ses sorununu PS5 olduğu çözersin Dell işini görecektir bende Xbox olduğu için kablolu ya da kablosuz olarak bağlamak mecburiyetindeyim. Genişletmek için tıkla... Dell ile sorunu nasıl çözeceğim peki? Direkt ses veriyor mu monitör yoksa aparat mı almak zorundayım dediğin 3K'lık.
BloondyTK dedi: Ses sorununu PS5 olduğu çözersin Dell işini görecektir bende Xbox olduğu için kablolu ya da kablosuz olarak bağlamak mecburiyetindeyim. Genişletmek için tıkla... Dell ile sorunu nasıl çözeceğim peki? Direkt ses veriyor mu monitör yoksa aparat mı almak zorundayım dediğin 3K'lık.
BloondyTK Hectopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 303 Makaleler 1 29 Aralık 2023 #22 UmutTom dedi: Dell ile sorunu nasıl çözeceğim peki? Direkt ses veriyor mu monitör yoksa aparat mı almak zorundayım dediğin 3K'lık. Genişletmek için tıkla... PS5 den ses almanın farklı yollarınıda araştırabilirsin.
UmutTom dedi: Dell ile sorunu nasıl çözeceğim peki? Direkt ses veriyor mu monitör yoksa aparat mı almak zorundayım dediğin 3K'lık. Genişletmek için tıkla... PS5 den ses almanın farklı yollarınıda araştırabilirsin.
U UmutTom Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 90 29 Aralık 2023 #23 BloondyTK dedi: PS5'ten ses almanın farklı yollarınıda araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Araştırıyorum fakat bir türlü işin içinden çıkamadım yardımcı olabilir misin?
BloondyTK dedi: PS5'ten ses almanın farklı yollarınıda araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Araştırıyorum fakat bir türlü işin içinden çıkamadım yardımcı olabilir misin?
BloondyTK Hectopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 303 Makaleler 1 29 Aralık 2023 #24 UmutTom dedi: Araştırıyorum fakat bir türlü işin içinden çıkamadım yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Amazonda var 2.1 vrr hdmı to stereo yazınca çıkıyor ama ben sanırım Asus vg27aqz alıcam. Çogu USB kulaklık ps5 de çalışıyor diye biliyorum.
UmutTom dedi: Araştırıyorum fakat bir türlü işin içinden çıkamadım yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Amazonda var 2.1 vrr hdmı to stereo yazınca çıkıyor ama ben sanırım Asus vg27aqz alıcam. Çogu USB kulaklık ps5 de çalışıyor diye biliyorum.