PS5 için monitör önerisi

hocabey1

Decapat
Daha fazla  
Yakında PS5 almayı düşünüyorum. PS Plus olsun, 2. DualSense olsun fazlasıyla bir masraf çıkıyor. Kulaklık desen ben bir şekilde onu bulurum fakat monitör çok önemli bana göre. Hikaye oyunları ve rekabetçi oyunlar, kısacası karışık oyunlar oynayacağım. Pişman olmayacağım monitörler önerebilir misiniz? Bütçe 5000 TL.

O kadar önemli yazmışsınız ben de bütçe 20K filan vereceksiniz sandım. Açıkçası bütün görüntüyü aldığınız cihaza Dualsense ile aynı parayı vermek ayıp bence.

Son düzenleme:
Yakında PS5 almayı düşünüyorum. PS Plus olsun, 2. DualSense olsun fazlasıyla bir masraf çıkıyor. Kulaklık desen ben bir şekilde onu bulurum fakat monitör çok önemli bana göre. Hikaye oyunları ve rekabetçi oyunlar, kısacası karışık oyunlar oynayacağım. Pişman olmayacağım monitörler önerebilir misiniz? Bütçe 5000 TL.

Evde televizyonun varsa televizyondan oyna kardeşim monitörden sarmaz.

Hocam bence 2.DualSense'yi erteleyip monitör bütçesine ekleyin DualSense sonra alınabilir ama monitör tek seferlik.
Monitör olarak o fiyatlara ancak 1080p monitör alabilirsiniz onlarda PS5'i heba ediyor bence ancak onu alacaksanız arkadaşın attoğı gayet yeterli.

2K bütçe yükselirse şu tarz monitörlere bakabilrisiniz.

Hocam bence 2.DualSense'yi erteleyip monitör bütçesine ekleyin DualSense sonra alınabilir ama monitör tek seferlik.
Monitör olarak o fiyatlara ancak 1080p monitör alabilirsiniz onlarda PS5'i heba ediyor bence ancak onu alacaksanız arkadaşın attoğı gayet yeterli.

2K bütçe yükselirse şu tarz monitörlere bakabilrisiniz.
Bende bir süredir monitörlere bakıyordum sanırsam gerçekten 5000 TL yetersiz. 2. DualSense'yi erteleyip bütçeyi yaklaşık 8-9k yapabilirim.

Normalde TV'den oynamak isterdim ama ev kalabalık olunca ona el koyamıyorum ne yazık ki.

8-9k bütçeye eğer değecekse 1k daha ekleyip bir monitör, yada rekabetçi oyunlarda pek sorun yaşamazsın derseniz TV de bakabilirim. Önerilerinizi alabilirim.

Bende bir süredir monitörlere bakıyordum sanırsam gerçekten 5000 TL yetersiz. 2. DualSense'yi erteleyip bütçeyi yaklaşık 8-9k yapabilirim.

Normalde TV'den oynamak isterdim ama ev kalabalık olunca ona el koyamıyorum ne yazık ki.

8-9k bütçeye eğer değecekse 1K daha ekleyip bir monitör, ya da rekabetçi oyunlarda pek sorun yaşamazsın derseniz TV de bakabilirim. Önerilerinizi alabilirim.

Samsung 4K monitörü var 10k civarına bulunabiliyor ama rekabetçi için uygun değil size tavsiyem 2K 27inç bir monitör bakmanız çok nadirde olsa 32 inç 2K monitörlerde 9 civarına düşebiliyorlar.

https://amzn.eu/d/iXfuUMj mesela bende bu monitör var VRR özelliğine kadar kullanabiliyorum PS5 ve Xbox ile birlikte şu an fiyatı bir tık fazla ancak kampanyada falan yakalarsanız işinizi görür veya bu tarzda daha uygun monitörlerede göz atabilirsiniz 120Hz yeterli olacaktır zaten konsolda kullanacağınız için.

Daha mantıklı olur.
Hepsiburada üzerinden Lenovo Legion R27QE öneririm. Stoklar bitti büyük ihtimalle yenilenir tekrardan başka yerden almayın çünkü ölü pixel sorunu yaşayan oluyor fakat hepsiburada koşulsuz değişim yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı