Turknet altyapının desteklediği hızı dayanaksız şekilde düşürdü

Lemofas

Centipat
Daha fazla  
100mbps internet alıyordum, belli süre sonra 48'e düşürdüler ve altyapınız 50 Mbps destekliyor diyorlar. Her yerde altyapımın 100 desteklediğini görebiliyorum, ayrıca daha önceden de 100 veriyorlardı gayet. Turk Telekom'da onlar geçelim diye altyapınız 50 destekler bize geçerseniz yükseltiriz gibisinden resmen yalan atıyorlar geçelim diye. Anlamadım ben bu olayı. Yani 3 ay önce aldığım hız nasıl 50'ye düşürüldü, altyapım nasıl küçüldü? :D

100Mbps internet alıyordum, belli süre sonra 48'e düşürdüler ve altyapınız 50 Mbps destekliyor diyorlar. Her yerde altyapımın 100 desteklediğini görebiliyorum, ayrıca daha önceden de 100 veriyorlardı gayet. Türk Telekom'da onlar geçelim diye altyapınız 50 destekler bize geçerseniz yükseltiriz gibisinden resmen yalan atıyorlar geçelim diye. Anlamadım ben bu olayı. Yani 3 ay önce aldığım hız nasıl 50'ye düşürüldü, altyapım nasıl küçüldü? :D

VDSL internet kullanirken bana da bakir kablolarin eskidiginden ve internette kopma yasamamaniz icin internet hizinizi dengeliyoruz demislerdi. Ne kadar dogru bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı