Selamünaleyküm arkadaşlar başlıkta da görüldüğü üzere PS5 için monitör almak istiyorum. Biraz Vatan'a baktım fiyatlara falan güzel monitörler vardı ama çok kararsız kaldım. Tavsiyenize açığım bütçe 10k civarı falan olur muhtemelen.
Selamünaleyküm arkadaşlar başlıkta da görüldüğü üzere PS5 için monitör almak istiyorum. Biraz Vatan'a baktım fiyatlara falan güzel monitörler vardı ama çok kararsız kaldım. Tavsiyenize açığım bütçe 10k civarı falan olur muhtemelen.
Tavsiyeniz nedir peki hocam 2k 120hz mı yoksa 4k 60hz mi çok rekabetçi oyun oynamıyorum online olarak genelde FIFA felan onun dışında hikayeli oyunlar oynuyorum
Tavsiyeniz nedir peki hocam 2K 120Hz mı yoksa 4K 60Hz mi çok rekabetçi oyun oynamıyorum Online olarak genelde FIFA falan onun dışında hikayeli oyunlar oynuyorum.
Tamamen size kalmış hocam benim tavsiyem 180 Hz olanı almanız ama görüntü kalitesi daha önemli ben çoğu oyunu 60 FPS oynarım derseniz 4K alabilirsiniz.